lånat liv- brenda joyce

Kait har inte sett eller hört från sin tvillingssyster Lana på sju år. Så ringer Lana upp Kait sent en kväll och bestämmer träff. Lana har problem, hon är skyldig en massa pengar och måste reda ut saker och ting. Hon ber Kait som är hennes avbild till utseendet att ta hennes plats några dagar så hon får tid att reda ut trasslet. Kait tvekar, men vill hjälpa sin syster.

Hon åker till Lanas familj, träffar Lanas guddomligt sköne och rike man Trev Coleman och deras dotter Marni och blir blixtförälskad i båda. Men upptäcker snart att Lana har många fiender. Hon hinner knappt innanför dörren innan Trev överlämnar skilsmässopapperen och deklarerar att han kommer att begära ensam vårdnad om dottern.

Så dras de ändå till varandra, och boken igenom så blommar passionen upp växlad med Trevs kyla morgonen därpå. Kait vacklar hela boken igenom: ska hon berätta sanningen eller ska hon vara lojal mot Lana.

Kait utsätts även för flera mordförsök, men de kan bortförklaras som olyckshändelser. Vem av alla de som hatar Lana är den som försöker röja henne ur vägen?

Källa: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.15164709

Kan säga att jag verkligen tyckte boken var bra!
Den är värd att läsa.


Kommentarer
Postat av: GUEVACCI

ja typ ^^ det bra :) Kollar Ph just nu..planer för morgondagen? :) Vad snabbt tiden går, redan fredag x)

2010-12-02 @ 19:42:25
URL: http://guevacci.blogg.se/

Lämna ditt avtryck här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Avtrycket:

Trackback
RSS 2.0