Mobil inlägg

Ojojoj! Vilken dag det har varit.. stack in till svan för att ha kör och efter det slutade det med att jag och en i kören satte oss på Burger King. Jag var sjukt huungrig! Vi hade det hur trevligt som helst! Vi ska träffas i morgon också efter vvi varit på Postkodlotteriet med kören för vi får nämligen 2000kr om vi blir 30 personer! Har även varit på Styrsö och sjungit i min körledares kör. Så nu sitter jag på tåget iaf en bit på väg hemåt.. Sedan när jag är hemma ska jag bara få i mig ngt och sedan slänga mig i bingen!! Är så jävla trött nu och har ont i huvudet. Ska bli skönt att komma hem!! :)

Blir körd till Lerum !



Tågen går inte som dem ska.. Så får ta bussen till Heden. Ska in till stan och repa med Kören. Fast först ska jag äta frukost och fixa mig i ordning. Men jag har bestämt att jag kommer ngr minuter sent i dag. Det tycker jag att jag gott kan få göra. Är alltid i tid annars så ! Vi ska ändå repa till 15:00. Hur ser era planer ut i dag ? :D

Musik är livet

Mötte upp en kör kompis i stan i dag. Vi åkte hem till mig sedan, sjöng mest och lyssnade på musik inne på Youtube. Vi har även fixat så att jag kan spela in låtar. Så det kommer kanske komma upp ngr klipp där jag sjunger så småningom när jag känner mig nöjd över resultatet. Spännande va? :)

Gullig kompis man har...


Vågar ni svara ? (;


 = Vänner .
 = Bästisar .
 = Jag älskar dig .
A= Du är bäst .
 = Ge mig ett hångel?
 = Ha sex?
 = Du är värdelös .
 = Du är fett snygg!
 = Nästa gång jag ser dig ska jag ge dig en kram .
 = Vill ha en puss av dig!
 

En otroligt seg lördag..



Har typ inte gjort ett dyft.. Bara slappat och haft mig. Det händer typ inget roligt i mitt liv just nu. Men nästa vecka blir det andra grejer - Kören, Bamboo & Postkodmiljonären. Hoppas även att min lilla sötnos Sanna dyker upp. Men det är inte alls säkert. Men jag håller iaf alla mina tummar och tår.. :D Dessutom redan i morgon ska jag till mamma, men innan det ska jag möta upp en kör kompis i Göteborg och sedan ska vi hem till mig. Och efter det ska hon hjälpa mig att sälja NewBody. Det kommer blir roligt, alltid desto roligare att gå runt två stycken och försöka "sälja sig in hos folk".

Hur har eran lördag varit/sett ut hitills?

Mysigt att bada med barn !

Var ju på Vattenpalatset i dag och badade med ngr barn där jag praktiserar samt personal. Vi åkte rutchkana. Vilket barnen verkligen älskar! Så det var en lyckad dag.. Har självklart tillbringat kvällen framför Tvn, kollat på "Idol". Tyckte inte Linni skulle åka ut.. Utan Andre, han känns överdriven både i sitt scenspråk och röst. Det finns säkert såna som kommer säga emot mig nu. Men det är iaf MIN åsikt. :)

Mobil inlägg

Sitter inne i personal rummet. Snart ska vi gå till Vattenpalatset! Det kommer bli roligt. Var ett bra tag sedan sist. Mysigt att bada med barn också :D Så det ser jag fram emot. Strax därefter är det mellanmål och sedan slutar jag ngn timma efter det. Då drar jag till far min. Pappa helg nu igen. Får se om vi kan sticka på en musikal på Aranäsgymnasiet. Ska höra med honom iaf! Det är inga stora pengar .. :) Yes, det är dagens planer för i dag.

Nu säger jag nattinatti !


Gammal bild.. Men gillar den!

Är trött.. Så nu ska jag ha date med tandborsten sedan gå och lägga mig. Vad skönt det ska bli! Vi hörs i morgon I guess. PUUSS.

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen på sistone !

Men har verkligen haft fullt upp.. I går hade jag ju konsert "Marching for Life" med kören i Scandinavium och massa andra artister plus körer från alla möjliga skolor. Det var huur häftigt som helst!! Hade en helt awsome kväll. Och det slutade rätt sent och har en bit hem också. Så var inte hemma förens 23:00 och var tröttare än tröttast då så jag försökte komma i säng fortast möjliga. Somnade sjukt snabbt.. :)

Sedan i dag jobbade (praktiserade) jag från 08:15-15:35. Efter det drog jag in till stan och träffade Sanna och liten del av hennes klass. De hade varit på en konstutställning på Röhska museet i Göteborg. Så då passade jag på att träffa henne en stund innan de skulle åka hem. Trevligt värre!

Men nog om alla mina ursäkter nu.. Här kommer lite bilder från konserten "Marching for Life":


Måns Zelmerlöw och Star Choir.




I morgon smäller det !

Oj, vet inte ens om jag har berättat detta för er... :o Jag och min kör plus massa andra ska uppträda i Scandinavium i morgon. Det kommer blir en helt awsome kväll. ÄR TAGGAD TILL TUUUSEN ! Vilka har köpt biljetter ? :D :D


Vad vore världen i all sin glans om inte Veronica fanns ?


Blå tröja typ - Gina

Det var det viktigaste ni behövde veta tycker jag ((:

Fick ett samtal idag..



Från The Studio i Göteborg, en gammal klasskompis hade tydligen gett ut mitt nr till dem. Så de undrade om jag var intresserad. De sa att det var kostnadsfritt om man inte vill köpa bilderna det vill säga. Vilket man absolut vill göra och de är svindyra.. Så jag tackade nej till det erbjudandet.


Stolt svensk !


Sjungit trots att jag är krasslig..

Kunde bara inte låta bli! Dessa låtarna blev det:

"Don't Want An Ending" - Sam Tsui
"Isn't She Lovely - Stevie Wonder
"Up Where We Belong" - Joe Cocker och Jennifer Warnes
"Can You Feel The Love Tonight" - Lejonkungen
"Jag Saknar Dig Mindre Och Mindre" - Melissa horn
"God Help The Outcasts" - Ringaren av Notre Dame




Kilar snart till bussen !

Ska till skolan och ha kör rep! Vi hörs väl senare, I guess. Här kommer en liten bild på mig.. :)



Nu ska jag försöka hinna lägga in lite låtar innan jag pyser.. Puss&kram! ♥

Såhär mysigt kan man ha i brorsans säng..

Låg och kollade på en Celine Dion konsert!


Jomen visst, så äre! :)

Woow, heting ju !

taylor lautner new body pictures
Taylor Lautner
Jag måste säga att jag är en aning svag för magrutor på killar.. ;) Eller ja, vältränade magar oavsett!


Hemma för en stund sedan




Var ute och sålde NewBody ju. Det gick riktigt bra. Har sålt 8 pack bara i dag. Inte illa pinkat det.. :)

Har även dammsugit mitt rum plus näst intill hela huset! Duktig tjej här. :D Så nu ska jag ta mig tiden att svara på alla era kommentarer som väller in.. Efter det ska jag nog ringa sötnosen Sanna och kollar hur hon har det. ♥ Var ett tag sedan vi pratades vid!

Hellu på er !



Dagens planer:
Ska nog ut och knacka dörr, sälja New Body för Sydafrika resan med kören. Tycker sådant är kul! Så får snart hoppa in i duschen så jag ser lite anständig ut.. ;)

Hade även hoppats att jag kunde sjunga. Men halsen är inte fit for fight.. Så det blir att spara den till kör repet i morgon! Sånt är livet. Så istället kan jag lägga tiden på att både dammsuga mitt rum och en del av huset. Jippi! Ska även kolla på en Celiene Dion konsert som pappa lagt på en DVD till mig! :)) Vad ska ni goingar hitta på denna lördag?


Detta kommer vi få se under kvällens Idol !

Idol 2011: I kväll ska de glänsa som superstjärnor

    I kväll är det världshits som gäller för deltagarna i Idol när utmaningen lyder ''Från Sverige till superstjärna''. Här är veckans låtval.

Denise Azemi Brasjö fick lämna Idol i fredags när Idolerna tog sig an utmaningen att sjunga på svenska, trots att flera av hennes konkurrenter tappade texten medans hon satte den.

Men på fredag går det inte att varken tappa text eller utstrålning när de ska axla rollen som världsstjärnor.

Med tanke på veckans utmaning var det också naturligt att Idolerna i söndags fick medverka på Britney Spears konsert i Globen. Hur det gick får vi som inte var där veta på fredag.

Under veckan har de också fått förbereda för höstens Idolskiva.

Det här är veckans låtval:

Moa Lignell: Superstition – Stevie Wonder
Molly Pettersson Hammar:
Only Girl in the World – Rihanna
Emil Elton:
Cry Me a River- Justin Timberlake
Robin Stjernberg:
Halo – Beyoncé
Olle Hammar:
Beat It – Michael Jackson
Amanda Fondell:
Jolene – Dolly Parton
Amanda Persson:
Heroes – David Bowie
André Zuniga Asplund:
Tiny Dancer – Elton John
Linni Barresjö:
Angels – Robbie Williams

Källa

Så nu har ni fått nys om det redan innan det börjat.. Inte illa va?? (;


Fick besök av min lärare, samt före detta special pedagog i dag

Det är alltid lika roligt! Haha, min lärare hade gärna själv velat gå där och se hur det funkar. Eftersom hon lär ut en kurs som heter "Människor i behov av stöd". Hon sa det att hon inte kan ge samma funktion som när jag som jobbar där ser hur det verkligen ärmed sånna som har funktionshinder. Så det är riktigt kul att jag valde just denna platsen faktiskt. Kommer ta med mig jättemycket när jag går därifrån - slutat min praktik.  

Hoppas ni haft en bra dag! Och att eran helg blir helt awsome! :D


Trött som sjutton...



La mig inte direkt i tid i går heller så ah det blir som det blir. Men jag kom upp i morse iaf! Fast det gick dock lite segare än vanligt.. Menmen! I dag har jag jobbat från 08:15 - 12:00 eftersom jag skulle på kör. Men sedan var jag tillbaka på skolan och jobbade lite ytterligare som jag nämnt i ett tidigare inlägg. Så det blev till 15:40. Dock brukar jag i vanliga fall sluta 5 minuter senare. Hahaha! Men ville hinna med bussen så jag slapp vänta i ca 20 minuter. Hann typ precis. Fick lite motion på kuppen också.. (; Dock inte det lättaste att försöka springa i ett par höga klackskor. Men jag hann ju iaf och det är ju huvudsaken! :)

Nu sitter jag bara och softar framför datan. Asskönt! Ska svara på alla era goa kommentarer nu! Puuuuss.


Mobil inlägg

Sitter på tåget, är på väg till skolan för att gå på kör som jag nämde i går. Sedan blir det tillbaka till praktiken och jobba en liten stund ytterligare. Hoppas ni får en fantastisk dag!

Dagens flicka !



Tröja - Ullared I think !
Byxor - Kappahl





Kastade gris med en praktikant i dag...

Vi hade jätteroligt! Till en början kastade vi snällt.. Men sedan kastade vi hårt.. Haha, askul var det.. ;) Så det har varit en livad dag eller ah sista halvtimman var lätt bäst. :D Får se vad som händer i morgon! Då ska jag iaf gå ifrån och ha kör en timma på min skola. Sedan tillbaka till praktiken igen och jobba en halvtimma. Yeeeah, köör! Det gillar vi! ^^, Hoppas ni också haft en bra dag!

Sjungit idag !



"Someone Like You"
- Adele
"Isn't She Lovely" - Stevie Wonder
"Jag Saknar Dig Mindre Och Mindre" - Melissa Horn

Älskar dem låtarna... :) Vad tycker ni själva om dem?

Tålamod åter tålamod med en tjej där jag praktiserar


En bild från en helg med Sanna. Detta är en av hennes kissemissar, Melissa. :) Så sjukt söt!

Helt sjukt vilken kort stubin hon har.. Blir jättesur om det inte går hennes väg. Då lägger/sätter hon sig ner på golvet och skriker.. Men jag är inte den som ger upp! Så det kan hon ju bara glömma. :)

Min dag har varit bra. Förutom den höga decibilen som kan uppstå ibland. Men jag trivs iaf och det är ju huvudsaken. På fredag kommer min lärare och besöker mig för att kolla hur det går för mig. Det är alltid lika roligt! Hoppas ni haft en bra dag ni med.

Btw, nu ska jag svara på alla era goa kommentarer! Pussis.

Mobil inlägg

Sitter och väntar på bussen som ska ta mig hem. Jag fryser så vill att tiden ska gå fortare! Men fördriver iaf tiden med musik i öronen! Underbart! :D <3

HELT MAKALÖS !!!!


Vilken röst han besitter, shit alltså! Helt underbar röst! ♥

Mysigt man kan ha på sin praktikplats !

Jag och en kille av barnen kramades i dag. Han tog tag i mina händer och sedan kramade han mig. Så himla mysigt! Älskar kraaamar! ♥ Trivs jättebra där jag jobbar. Go personal samt barnen när de inte är tjuriga. Känns hur bra som helst.. :)  

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska snart skriva loggbok och sedan svara på alla mina fina kommentarer som jag fått! PUUUUUUSS! :D

Drar snart till bussen !


En ny morgon med nya möjligheter!

Ha en bra dag allesammans! Puuuuuuss :D

Detta har jag sysselsatt mig med en stund..



"Jag saknar dig mindre och mindre" - vackraste låten! ♥

Hem ljuva hem !

På dessa bilderna var jag på väg hem! :) VARNING: EGO !


Kärlek till mina skooor! Älskar dem verkligen!!

Hej på er alla !


Husvagnssemestern 2010. :D

Nu är jag nyduschad och fin. Vilken härlig känsla det är att duscha när håret ser ut som fan rent uttsagt! :) Snart blir det att sätta sig vid bordet och äta frukost.. När brorsan kommit upp. Förutom det är det hemresa till mamsen & Mats som gäller så småningom när man har fixat i ordning sig. Hoppas ni får en toppen dag idaaaag! Och att ni haft en trevlig helg. Min har varit helt okeej iaf. Dock rätt långtråkig.. Får försöka hitta på ngt nästa helg istället!!

Jag bara älskar detta uttrycket alltså..

Mode är ngt man följer, stil är ngt man har!

Det får avsluta denna kvällen. För nu ska jag glo på Tv med pappsen. Ska även möla i mig kladdkaka! MUUUMS! Så ha en fortsatt trevlig kväll allesammans! Puuuussar och kraaamisar! ♥


Old picture...

Älskar denna !!


Känslan och texten! Helt underbaaar! ♥

Bilder från min dag !


Hemma hos Sven och detta är hans vovve Sita. Så go och sööt! :)


Lilla Smulan. :)


Mobil inlägg

Tänkte bara säga att jag och pappsen är hos en kompis, Sven. Det kommer dyka upp lite bilder senare när jag kommit hem. :) Och om ni skulle var nyfikna på vad jag sysslar med just nu: Sitter och renskriver mina instuderings frågor i Arbets miljö och säkerhet och lyssnar på music. :) Duktig flicka!

Nu börjar Idol !



I kväll väntar en ny utmaning för deltagarna och den här gången är det svenska låtar som man ska ta sig an. Emil Elton skriver i sin blogg vilken låt han ska framföra på fredag.

"På fredag är det låten “Jag är en vampyr” av Markus Krunegård som gäller! Hoppas det går bra, tror det blir skitkul med svenska låtar som utmaning."

 

Molly tar sig an något som hon inte brukar sjunga

Molly Pettersson Hammar gjorde ett bejublat framträdande i fredags och fick stående ovationer av juryordförande Pelle Lidell. Molly avslöjar inte vad hon ska sjunga för låt på fredag, men berättar att det kommer bli en stor utmaning.

"Är faktiskt rätt nervös inför fredag, ska bli roligt men låten jag ska sjunga är en jävla utmaning för mig! Inte sådant som jag brukar sjunga direkt. Men jag ska försöka och göra det bästa av det. Man kan alltid lära sig något nytt och utvecklas inom olika områden!!", skriver hon på bloggen.

 

Idolerna får hjälp av svensk artist

Inför veckans utmaning har idolerna fått tillfället att träffa en stor svensk artist som hjälpt till med coaching. 

"...och vi fick träffa Magnus Uggla! Han gav oss lite tips om scenspråk och sånt." Skriver Emil Elton på sin Idol-blogg.

 

Veckans låtval

André Zuniga Asplund: Lilla Lady (Daniel Adams-Ray)

Molly Pettersson Hammar: Satan I Gatan (Veronica Maggio)

Robin Stjernberg: Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö (Timbuktu)

Amanda Persson: Utan Dina Andetag (Kent)

Moa Lignell: Vem Ska Jag Tro På (Tomas DiLeva)

Amanda Fondell: Det Hon Vill Ha (Plura)

Emil Elton: Jag Är En Vampyr (Markus Krunegård)

Olle Hammar: 17år (Veronica Maggio)

Linni Barresjö: Om Sanningen Ska Fram (Eric Amarillo)

Denise Azemi Brasjö: Från Och Med Du - Oskar Linnros

Källa


Denna är asbraaa!


Eller vad tycker ni ??

Trivs att jobba med barn !


Dessa bilderna tog jag alldeles för en stund sedan ut från fönstret.

Jag har alltid fått så bra kontakt med barn. De brukar oftast fästa sig vid mig. Så det är ju extra kul! I dag fick jag hjälpa en tjej och skriva i hennes loggbok. Då skrev jag att vi hade bakat kola kakor. Sedan på rasten gungade hon med en annan tjej. Lite senare hade vi även rytmik och musik.

Hahaha, på rytmiken var det en liten gosse som flörtade med mig. Blinkade med ena ögat och höjde även på ögonbrynen.. ;) Hur charmigt som helst! Men jättesprallig, han kunde inte sitta still. Det händer nya saker hela tiden. Får se vad nästa vecka har för spännande att erbjuda. För ingen dag är den andra lik. Ibland vill de och tvärtom. Så är det. :) Hoppas ni också haft en bra dag i dag !

Bläää... jag har ingen ork att packa till pappa



Det är jobbigt... Vill hellre sitta här ju! Men jaja, får snart slita mig från datan ändå ska duscha och sådant innan jag går till sängs för denna dagen. :) Så ja, det är bara till att bita i det sura äpplet snart! Bläääää..


Nu har jag korat vinnaren av "dagens blogg"

Och den lyckliga vinnaren blev.... Denna söta & goa tjejens blogg!! :D Med många vackra bilder! Så besök den. (Genom att klicka på bilden här nedan).

Kom ihåg att jag bara har "lottat" med hjälp av denna sidan. Så det är endast slumpen som avgör.. (:








De viktigaste händelserna under dagen


Saknar mitt långa hår! Med mitt kortklippta hår kan jag knappt få ihop det till en tofs.. /:

Jag höll ett barn i handen på rasten i dag, vi gick och läste på massa dörrar som finns runt om på skolgården. Sedan sprang vi lite eftersom hon måste få igång sina ben och allt sådant. För hon har nämligen ett funktionshinder. Så det var roligt. Tycker jättemycket om att hjälpa såna som har det svårt. Det ger både mig och dem väldigt mycket..

Sedan lite senare under dagen hade jag och min handledare handledningsmöte innan jag slutade för dagen. Där min handledare berättade vilka olika funktionshinder barnen har. Så det var oerhört intressant. Fast jag hade ju självklart märkt redan lite innan vad det kunde vara för ngt. Men fick mer kött på benen iaf! Så dagen har varit braa! Hoppas eran har varit likaså. :D

Nu ska jag svara på alla era goa kommentarer. Puss & kram.


Dagens dikt

-Varför är kaniner så många?

-För att de har så roligt.

-Varför har de så roligt?

-För att de är så många.
 
 Källa: http://www.members.tripod.com/~linashemsida/dikter.htm


Tävlingssugen !





Tävlar om en personlig almanacka, http://tryckdig.se/ inne hos http://vikzan.blogg.se/. :) Kan vara roligt att ha till nästa år i fall jag skulle ha turen att vinna!

Ännu en händelse rik dag !

Vi hade sångsamling, sedan blev det frukt och efter det var det tid för rast så då gick jag och ngr töser ut och la oss i en gunga och nästan somnade. ♥ Sötnosar! Hade en på magen och den andra bredvid mig.
Jättemysigt!

Lite senare gick vi till bibliotek. Försökte läsa bok för ett barn men det var inte det lättaste fanns ju massa andra saker att fokusera på. Men det var trevligt iaf! :) Skrivit loggbok fick de gjort också innan de åkte hem. Allt detta gör de varje dag, fast det kan skilja sig ngt ibland. Men oftast följer de sina rutiner. Vilket jag kan tycka bli lite långtråkigt.. Så detta är nog inte ngt jag vill jobba med i framtiden. Men det kommer vara en stor & nyttig erfarenhet efter att jag gått mina fem veckor. Lär mig nya saker varje dag! Kunskap är makt..

Hoppas ni haft en bra daaaag allesammans!


God natt alla goingar !!



Nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan läsa bok innan jag ska sova. :) Mysigt värre! I morgon blir det en ny dag med nya möjligheter!

Diggar ändringen själv iaf (Photoshop)


ORGINALET



Lär mig nya saker varje dag !


Cam bilder från i går.

Har märkt att barnen tycker om att smita och är väldigt envisa utav sig, samt att vissa även har kort stubin. Så det gäller att visa vart skåpet ska stå redan från början för annars kör de över en. Ha tålamod är också mycket viktigt! Det är A och O för att det ska funka. Får se vad morgondagen har att erbjuda för ngt spännande!

Btw, har precis ätit räkor och en massa andra gottigheter. Så nu ska först logga in på Hjarntorget och se om min lärare svarat på mitt inlägg som jag skrev i går. Sedan blir det att svara på alla era fina kommentarer! Puuuuss.


Mobil inlägg

Sitter inne i personalrummet. Har en halv timmas rast, fast nu har det gått ungefär 10 minuter redan :) Hoppas ni får en bra dag allesammans!

Klär mig som jag vill, yes så är det serru !


Jeans jacka - Ingen aning
Blus - H&M
Leggins - Kappahl



Veronica talar ut..


Människor som bemöter en på ett trevligt sätt.

 

Folk som glor när man snyter sig.. Jag kan la då fan inte hjälpa att jag är förkyld heller!

Min första praktik dag avklarad !


'SMILE'

Det gick fantastiskt bra. De flesta av barnen har redan accepterat mig.
Ngt som var nytt för mig: Personalen tecknar till barnen eftersom de själva har vissa svårigheter att göra sig förstådda genom att tala. Så när vi hade sångsamling så tecknade både barnen och personalen samtidigt som vi sjöng låtarna. Men tecken och allt sådant kommer jag komma in i så småningom. :) En intressant dag i varje fall. Får se vad morgondagen har för spännande att erbjuda!

Har fört loggbok till min lärare. Så nu sitter jag och softar till "Morsan E' Okej" - Magnus Uggla. Den är braa!
Ne, dags att svara på alla era kommentarer. Pussaar! ♥

Första veckan på praktiken börjar i morgon !


Gammal bild.. Saknar faktiskt mitt långa hår när jag kollar tillbaka! Så det blir att låta det växa igen. :)

Are excited! Kommer bli väldigt intressant. Ska jobba med barn i behov av stöd. Morgonen börjar 08:15 så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det sängen för min del. Men hoppas vi hörs imorgon. Puuuuussar & natti på er!

HAHHAHAH, MINNEN !!


Kunde denna helt utantill då jag var en liten tösabit.. Skitroligt var det att rabbla denna då! :)

Vem gillar inte choklad liksom?


I do, I do, I do! Mamma kom in med denna läckerheten för en stund sedan.. ;) Mumsfilibabba!

Så glad ända in i själen blir jag !



NI ÄR GULD VÄRDA SKA NI VETA! ♥

Veronica en helt vanlig söndag


Thihihi.. :) That's me! Tar oftast dagen med ett leende på läpparna! :)

Sitter och lyssnar på Spotify. Och laddar ner låtar från Youtube. Awsome! :D Och nu ska jag svara på alla era söta kommentarer! Pussar! ♥

Säger god natt med denna låten !


Han är en naturbegåvning! Håller ni inte med?

Man har inte det roligare än vad man själv gör det till..

Därav dessa resultaten... :)



Opps glömde säga att det var BILDBOMB! ;) Men nu vet ni.

Såhär såg jag ut i Nordstan när vi i kören sjöng !


HISS/DISS? 
Själv gillar jag det iaf!

Dagen i Norstan med kören var grym !


Det är här på Burgården som våran musikalitet får växa! Med hjälp av våran körledare, Clifford Ling.

Jag älskar att stå och sjunga inför massa människor. Vi fick ihop riktigt mycket pengar också. Hade även med mig min halsyster Evelina som kunde sälja skivor åt oss medan vi sjöng. She's an angel! Btw, det var en som antagligen (tror vi gjorde en svensexa) för han var utlädd och målad i ansiktet. Han frågade oss om vi kunde Arvingarna. Vilket jag svarade att vi kunde. Dock kunde typ ingen första versen förutom jag. Så jag blev led sångare vilket var sjukt kul för jag älskar att sjunga solo!! En lyckad dag! Var ngn där och lyssnade i dag eller ?? :D Isf, vad tyckte ni?

Hon kan bli en stor artist en dag !


Denna är så fin! Och tänk er att hon har skrivit den själv också. Super duktig är hon! :)

Veronica tycker till om idol finalisterna !


Mycket mumsigt med klubba må jag säga !

Kvällens idol finalister som jag tyckte levererade bäst var Robin & Molly. Dem besitter sådana proffsiga röster, det vet man ju redan sedan innan. Helt sjuukt! Men de framförde sina låtar otroligt braa! Och jag menar Bagges kommentar till just Robin "Du skulle kunna vara med i "American Idol" för du är så jävla bra!" Det säger en hel del! Samt kommentaren "Du har en röst precis som Adele".. Eller ja, iaf ngt liknande var det. Minns inte alla stavelser.. ;) En annan som inte hade sina odds på sin sida i kväll vill jag också uppmärksamma och det är ingen mindre än... Moa ! Trots att hon var jättehes så gav hon allt. Plus poäng för det. Oroligt duktig är hon dessutom!! Gillar hennes röst & stil. Hon påminner faktiskt lite om förra årets idol, Mariette.

Fredagsmys till Idol så småningom



Efter fotbollen sänds första fredags finalen. (Vrf ska dem sända den jävla sporten). Vill se "Idol" nu i stället. Men det ska bli otroligt spännande att se vad de har att erbjuda i kväll iaf! Dessa låtar ska idolerna framföra: 

  • Robin Stjernberg: “California King Bed” – Rihanna
  • Molly Pettersson Hammar: “Set Fire to the Rain” – Adele
  • Amanda Fondell: “Made Of” – Nause
  • Emil Elton: “Every Teardrop Is a Waterfall” – Coldplay
  • André Zuniga-Asplund: “The Lazy Song” – Bruno Mars
  • Amanda Persson: “Without You” – David Guetta feat. Usher
  • Olle Hammar: “Highway Man” – Hoffmaestro
  • Denize Azemi Brasjö: “The Moment I Met You” – Vincent
  • Moa Lignell: “F**kin’ Perfect” – Pink
  • Lini Barresjö: “What Are Words” – Chris Medina
  • Roshana Hoss: “Call Your Girlfriend” – Robyn

Många bra låtar. Hoppas bara de levererar!!  

 




Ngt jag glömt berätta för er !

Som projekarbete ska jag göra en barnskiva. Där jag själv sjunger alla låtar. De hitills bestämda låtarna är dessa:



Vad tycker ni om dessa låtarna? (:

Morgondagens planer:


Foto: Hayley. Detta var på Lucia, vi ville sprida lite julkänsla och göra reklam för vår julkonsert.
 
Sjunga i Nordstan med Burgårdens kör kl 13:00. Så ni som bor i Göteborgs trakten får jättegärna komma och lyssna på oss! Vi behöver all publik vi kan få.. :) Våran senaste julskiva kommer ni också kunna köpa på plats. Kostar 100 kr vilket är väldigt billigt med tanke på vad en skiva brukar kosta nuförtiden.

Hoppas ni kan komma !!! Ni är mer än välkomna!! :D


Har snytit sönder min ena näsborre..

Det blöder ifrån den ibland.. Sedan svider det också.. Men förutom det mår jag bra! Hade kör idag så jag ska inte klaga. Dock blir jag förvirrad, för min körledare Clfford tycker jag borde dämpa mig lite. Sjunger för starkt så de andra knappt hörs. När många i min stämma - sopran tycker helt tvärtemot eftersom de kommer av sig annars! Så jaa, det är ett problem. Och grejen är det att sjunger jag inte högt så når jag inte alla höga toner så då låter det falskt i stället vilket jag har sagt till honom. :) Men han säger bara: "Jag litar på dig Veronica".


Laddat med massa näsdukar !


Hahaha, dessa köpte mamma idag och jag köpte ett pack jag också !
 Så nu har jag tillräckligt. Gud så bra! :)

Klassen + parallell klassen besökte Renova idag !



Haha, vi fick ha på oss orange hjälmar, västar, hörlurar så vi skulle höra vad ledaren sa i micken när vi gick runt. Det var intressant! Nu vet jag hur det funkar med avfall och allt sådant. Inget man visste direkt sedan tidigare. Mycket nyttigt att veta. Btw, gjorde Naturkunskap provet idag. Det gick riktigt bra! :)



Nu sitter jag och kollar på "Sol, fest och oroliga föräldrar" inne på 5play. Men ska snart svara på kommentarer. Puss!

Mobil inlägg

Tröttnar ngt grovt på att åka kollektiv trafik ibland. Nu står jag på tåget och igår blev det taxi. Vart råa detta sluta och jag har sämst balans också tur att jag inte har mina höga klackskor!! Btw, kommer nog inte blogga ngt mer idag. Har massa plugg när jag är hemma.. Over and out!

Klant arsel säger jag bara !


Inte min sallad, men den såg iaf ut såhär. :p Mycket mumsig vill jag lova!

Hur lyckas jag!? Var i skolan lite innan 08:00 när jag egentligen hade sovmorgon till 12:10. I vanliga fall brukar jag kolla min almanacka. Men set är ju klart att jag inte gör det just när jag verkligen är i stort behov av det! SÅ TYPIIISKT! Men aja, jag fick pluggat lite och en tur till Rosenlund blev det också. En klasskompis hade också kommit tidigt så vi bestämde oss för att dra till Arbetsmiljöverket för att ställa lite frågor om arbets miljö och säkerhet. Men vi hade ingen tur alls. De renoverade lokalerna så inga fanns där. Men vi gav inte upp så lätt utan vi gick till Arbetsförmedlingen. Vilket inte heller gav resultat eftersom de hade flyttats till Järntorget. Så ah, efter det gav vi upp och satte oss istället på Paprikan inne i Nordstan.


TOTAL KAOS I GÖTEBORG IDAG...



Tåget skulle gått 14:47 från Centralen men varken tåg kunde ankomma eller avgå eftersom det var fel i hela systemet. Så det var ju väldigt roligt! Ersättnings bussar skulle kommit, men de dök aldrig upp så jag och ngr andra (som jag dock inte känner) tröttnade så vi delade på en taxi hem istället. Eftersom vi alla skulle åt samma håll! Men jaa, jag var alltså hemma 16:30 när jag istället kunde varit hemma ungefär 15:30. Kändes jävligt surt.. Men det är Vässtrafik i ett nötskal!! Börjar änna vänja mig!  


Just det ja!


Bild från en helg med Sanna (:

Hur har jag kunnat glömma. Det pågår en tävling - "dagens blogg" HÄR ! Så anmäl er NU! :))


Plugghästen har varit igång !


Bild från en helg med Sanna (:

Pluggade på egen hand först, sedan förhörde mamma mig på Naturkunskapen. Det gick helt okeej faktiskt! Känns som att det mesta sitter snart. Btw, snart är min tid slut här. En timma har alldeles strax gått. Känns sorgligt.. /: Menmen, allt för mina studiers skull.


Dagens Veronica !


Svart linne - H&M
Rosa linne - Gina
Kjol - En affär i Haga
Leggins - Ullared
Halsband - Av eget bruk

Vad tycker ni?

Mobil inlägg

Jag tänkte införa dataförbud efter en timma. Måste verkligen koncentrera mig på mina studier!Har tre prov denna veckan och vad har jag lärt mig utav det? Jo, inte skjuta fram allt. Så idag kommer det inte alls bli bra uppdatering. Endast en timma senare på kvällen. Ni får vara glada för det lilla gott folk! :) Pussar och kramar! Nu ska göra lite nytta här på tåget. Läsa bok som jag ska ha läst ngr sidor i tills imorgon.

Snart blire Gustavsson 3 tr !



Den verkar vara så otroligt rolig! Iaf vas man fått skymta i reklamen. Så vi får la se om den håller måttet! Nej, nu ska jag ta och äta ngt. Börjar känna lite hunger.. Hare. Så hörs vi antagligen imorgon! :) Pussss.

Älskar Pretty Woman !



Den filmen blir aldrig too old för att se. Tror många kan hålla med mig om det. Den är riktigt bra! Julia Roberts spelar klockrent som den rollen! Och det gör bara den ännu bättre. :) Dessutom hur kan man inte gilla lyckliga slut i romantiska filmer! Så om ni inte har sett denna, så får ni änna ta och göra detta NU!

Detta fick följa med Veronica hem idag !


Love it ! Framför allt klackskorna !! Är helt förälskad. ♥ Kärlek vid första ögonkastet!

Snart drar jag, mamma & Mats till Allum !


Bild från en helg med Sanna (:

Vi ska kolla på skor till mig och mamma. Skopunkten tar vi efter det! Awsome.. :D Ha det göttttt! Så hörs vi säkert senare! :) Pussis!

Nu säger jag GOD NATT !


Vi är för knasiga, baby ! Men älskar verkligen OSS !

Bäst att sova så man inte får huvuvärk imorgon. För det skulle ju vara riktigt jobbigt! Sussa så gott när ni går och lägger er! ♥


Är man töntig eller är man töntig?


Bild från en helg med Sanna (:

Sitter och spelar It Girl inne på Facebook. Blev lite ledsen i ögat när jag fick se att min pojkvän gjort slut med mig. Han tyckte inte jag gav honom tillräckligt med kärlek & uppmärksamhet! Visserligen kan det stämma för jag har knappt haft tid att sitta framför datan.. Mycket i skolan nu! Har tre prov nästa vecka som jag nämnt tidigare idag. Så det gäller banne mig att ligga i.. Och det är där bloggen blir drabbad bl.a. /: Men det är ju så det är, tyvärr!

Letade efter ett par klackskor när jag var hos Sanna senast

Dessa tyckte jag riktigt bra om! Men kan inte bestämma mig än.. Måste kolla vidare på andra ställen först! Mamma har sagt att hon också behöver skor så vi drar till Skopunkten ngn dag. :D De har antingen "välj 2 - billigaste paret HALVA PRISET" eller "välj 3 - billigaste paret PÅ KÖPET. Det är grejer det!


Hemkommen från Danmark för ett bra tag sedan

Det var inte jätteroligt. Men alltid skojigtgt att besöka städer som man annars inte brukar ta del utav. Men det hade nog varit mer givande om jag inte var sjuk - förkyld, halsont, ont i huvudet. Ja, som ni säkert förstår inge vidare! Men det känns iaf som att det blir bättre för varje dag. Så hoppas att jag snart blir frisk! Måste koncentrera mig på pluggandet och sången! Har inte sjungit seriöst på ett bra tag nu. Känns helt hemskt... Dessutom har jag 3 prov nästa vecka. VILL BLI FRIIIIISK NUNU!

Här kommer lite bilder från min helg:



Denna köpte mamma och Mats när de var inne och handlade i Malmö. Asnice. För jag älskar verkligen detta albumet. Blev förälskad från första stund jag lyssnade på Spotify! ♥ Men fick dock betala för denna när jag kom hem. Men det gör inget för vet redan att den är super!


Melissa Horn - "Innan jag kände dig"
Kan jag rekomendera alla starkt att köpa! Ni lär inte ångra er om ni nu gillar Melissa Horn.. :)

Nu ska jag svara på alla era kommentarer. Puss!

RSS 2.0