Åker till Danmark direkt efter skolan imorgon !



Mats och mamma ska dit på cykel mässa. Vi kommer sova över på hotell också och det är ju trevligt. :) Så jag hänger på! Vi kommer bila ner dit, inte det roligaste direkt.. Menmen, sånt är livet vettni! Blir hämtad direkt efter skolan. Ngt annat som händer innan dess är spelning med kören på Svenska mässan med Triple & Touch! Kommer bli awsome. Synd bara att jag blir tvungen att gå upp 05:00 för vi ska vara där 07:00. But that's liiife!

Hinner inte svara på kommentarer ikväll eller imorgon. Men i övermorgon blir det troligtvis! Den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge.. ;) HA DET GÖTTTT ! Nu blir det iaf att titta på "Idol".

Dagens Veronica (:


Skjorta - Ärvt
Tunika - Ingen aning
Leggins - Ullared I think


Jag har blivit svag för läppstift det senaste!




Mobil inlägg

Sitter på tåget. Skulle egentligen slutat vid 16 men eftersom vi var på ett besök vid Observatorie dammen. Skönt att sluta tidigare än vanligt ! :) Snart sk jag gå av tåget och ta bussen hem :D Sen när jag är hemkommen ska jag packa! Kanske hinner berätta mer om det senare. Vi får se!

Mobil inlägg

Sitter och väntar på tåget och lyssnar självklart på musik! Vet inte vad jag hade gjort utan den... Det hade blivit fruktansvärt tomt iaf :( Så tur att musifinns!!! :D Hoppas alla mår bra om inte så var iaf rädda om er! Btw, kommer kanske ngt inlägg senare under skolan. Men det får vi se :) Pussaaaaar <3

Dessa tyckte jag var kvällens höjdpunkter i Idol !




Helt klart Olle och André ! De levererade verkligen.. Och by the way, älskar Olles personlighet. Man kan ju inte bara annat än smälta. Så go och söt är han! :) Likaså Andre.. fast han är sjukt snygg och verkar härlig som person! Nu har ni hört mina åsikter, vill drf höra era? Go for it, jag bits inte.. ;)

Nu ska jag hoppa in i the shower ! Vi hörs kanske imorgon. Pussar & kramar! ♥

Ett steg närmare Sydafrika !

Vår körledare Clifford har fått ngr checkar med pengar. Och idag hade vi ju ett möte om just Sydafrika resan om hur vi ska få ihop pengar och allt sådant, samt vad vi kommer göra när vi är där nere. Så nu sitter jag och kollar runt lite på internet mellan pauserna i "Idol" och ser vad som kan finnas. Skriver ner allt som jag sedan tänkte föreslå för kören imorgon! Awsome. :D Btw, ni kanske även har ngt bra förslag på hur man kan tjäna in pengar?? Skulle vara jättetacksam för hjälp isf!


Hemkommen, men ska snart iväg igen !

Jag hade prov på Allemans rätten idag. Det gick bättre än förväntat! Inte särskilt svårt.. Känns som att jag slipper göra omprov. :)

Ska till skolan på info möte om Afrika resan. Mamma får följa med som förälder. Det lär nog bli intressant. :) Längtar så in i bänken tills vi i kören åker!! Det är verkligen ngt jag ser fram emot. Fatta vad roligt.. vi ska tunera där nere !! O.M.G säger jag bara! :D :D


Morning goingar !


Såhär ser man ut today! 

Snart drar jag mig till bussen. Börjar 08:00 idag som vanligt. Så ni får ha det så bra, kanske syns senare när jag är hemkommen! HA DET GÖTTTT...


Såg Idol alldeles för en stund sedan



Nu blir det date med tandborsten sedan sängen. Det ska bli riktigt skönt! Är trött och då är det ju helt underbart att lägga sig åh sova vettni :) Så nu säger jag nattinatti! PUUUUSS. ♥ Vi synes imorgon if I have time!

Disco bruden !


Tröja - New Yorker
Örhängen - Gina




Sorry, för skitdålig info här på bloggen !

Men jag har inte mått så bra det senaste. Blev förkyld för ett tag sedan. Så jag var helt slut! Men tänkte berätta att jag var och red igår med ngr i klassen + ngr från parallell klassen och min lärare och hennes syster. Vilket var väldigt spännande eftersom jag aldrig ridit förut.. men det gick lite si sådär i paddocken. Hästen var för pigg så den ville tulta och lite till kändes det som. Så jag blev livrädd och hästen blev stressad då. Så de som ägde alla hästarna beslöt sig för att ge mig en annan häst. Och den red jag sedan ut med också, vilket gick helt okeej. Fast när vi skulle tölta så kändes det som att jag skulle ramla av så det var sjuukt läskigt. Men då sa min lärare att jag kunde sjunga för både hästen och min skull. Då blev vi båda två mer avslappnade. Så efter det gick det riktigt bra! Fantastiskt roligt var det faktiskt. (Bilder kommer så småningom.)

Nu sitter jag hemma hos min underbaring till vän, Sanna. Planerna för idag: Vi ska se biofilmen "Jag saknar dig". Sedan ska vi väl antingen mysa framför tv:n eller datan. Får se vilket det blir! Ni får ha en toppen dag/kväll. Så bloggar jag antingen på tåget på väg till Göteborg eller när jag är hemkommen. PUUUUSS. ♥

Morning sunshines !


Såhär ser jag ut idag.. :) Jag gick upp 05:50 idag. Var hyffsat trött.. Men pallrade mig upp iaf. Snart ska jag dra mig till bussen ! Hinner bara skriva detta inlägget och svara på en kommentar som finns. PUSS HA EN BRAAAA DAG!

Nyduschad och fräsch !



Så nu blir det Idoltime med the family. Underbart! Sen efter det ska jag byta om till nattkläder och nana i min goa säääääng! :) (Kommer svara på kommentarer i de korta pauserna). PUSS!


Mobil inlägg

Står och väntar på bussen. Den ska vara här nu egentligen! Fårse när den dyker upp.. Hoppas snart iaf :) Btw, halv 9 ska vi gå en trädvandring i Trädgårdsföreningen. Det låter inte särskilt kul måste jag erkänna. Men vem vet jag kanske misstar mig :D Ha en fortsatt trevlig morgon! Puss på er alla <3

NU BÖRJAR IDOL !



Jag älskar verkligen det programmet. Förutom Alexander Bards tykna och onödiga kommentarer.. Dem är bara FÖR mycket! Men jag har sagt vad jag tycker om honom i ett tidigare inlägg. Behöver inte ta upp det igen.

Sitter och chattar med min älsklings Sanna på MSN. Hon brukar aldrig vara inne där. Men helt plötsligt ploppade en ruta upp att just hon hade loggat in.. jag ramlade ju nästan av stolen måste jag erkänna. :) För det är långt ifrån varje dag som sagt! Men snart måste jag tyvärr vinka hej då. Men vi ska antagligen vara med varandra i helgen om inget annAt kommer i vägen för oss. Så då kommer våra munnar gå i ett!!! Båda älskar att prata! Så det bLir väldigt ofta att vi lyckas prata i munnen på varandra.. :D HAHA!

O.M.G orkar verkligen inte träna !



Så skiter faktiskt i det idag.. Dessutom chattar jag med en underbar bloggerska inne på Facebook. :) Iaf när hon svarar, nu är hon lite seg men annars är det jättetrevligt! Hon är så go. Borde egentligen plugga Naturkunskap.. men jag orkar inte det heller. Är alldeles FÖR trött!

Han är het om ngn !!


Dagen i det hela



Gick upp kl 08:00. Sedan började lektionen med Naturkunskap. Så nu har jag renskrivit alla svar och har även frågat vilket betyg de kommer ge om jag kan allt till provet.. MVG sa han! Så jag ska banne mig försöka plugga lite varje dag så det sätter sig! Vill helst inte ta studenten utan ett MVG. Det skulle vara så himla roligt!!


Dag 10 - En person jag litar på

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor
Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

10. Hade kunnat rabbla upp ngr stycken.. men det kan jag ju inte göra. Så det blir min kära mor! ♥

Tävlar om denna mysiga Ziperallen !

Inne hos http://flavoured.blogg.se, tävla ni med vettja !


Så fruktansvärt..


Jag började fan lipa när jag såg denna.. :( Ingen ska behöva utstå sådan skit! INGEN!

Är trött idag och fryser.. men det var det fan värt !

Var på ett litet krök igår hemma hos min gamla klasskompis Jessicas kompis. Det var sjukt trevligt! Hade jätteroligt. Förutom att jag blev tröttare och tröttare allt eftersom kvällen/natten gick. Inte konstigt när man varit upp sedan halv 10 liksom. Men grymt var det iaf! :D Träffade assköna människor!


Haha, så här kan det gå när man har däckat x) Då tar ngr chansen att visa sin kreativitet!
(Har fler bilder, men är rätt säker på att jag inte får lägga upp dem.)


Fixad och färdig, om ca en timma drar jag !


Kavaj - Seecond Hand
Halsband - Glitter
Armband - Fått av mamma


Hihi, ser ut som ett russin på denna bilden.. lika skrynklig som ett. :) Thihihi.


Många av mina körkompisar kommer också få resa till Sydafrika !

Så har varit jätteglad för deras skull, verkligen!!! Jag är redan given som Clifford sa. Alltså fan vad roligt vi kommer ha ! :D LÄNGTAR!!!!!! Men på tal om annat.. Ska bättra på Makeupen sedan får ni lite bilder på "dagens utstyrsel". Hur jag kommer se ut ikväll när jag ska träffa min asgamla klasskompis (alltså hon är 93:a precis som jag, men det var länge sen vi gick på samma skola.) Vi ska vara hemma hos hennes kompis. Det kommer bli riktigt roligt!

Nästan uppe med tuppen änna !


Tagen i Malmö.

Vaknade tidigare än väntat. Mobilen hann inte ens ringa. Men hörde också att mamma & Mats skulle åka iväg. Gick upp och kollade på tavlan det var Ullared de hade planerat att besöka. Och jag behövde snacka med mamma om att jag ska träffa ngr kompisar. Det var faktskt en asgammal klasskompis som bjöd in mig till hennes kompis via sms igår. Så klockan 21:00 ska jag vara där. Ser fram emot detta. Sover över hos pappa sedan för det är närmast därifrån. :) Slipper åka tåg då. Asskönt!

Snart ska jag in i duschen. Sedan äta frukost och fixa mig i ordning för att dra mig till stan & repa med kören som jag nämde igår (idag). Ni får ha en toppen dag sötnosar! För det ska jag ha. :D


Ska repa med min underbara kör imorgon !

Älskar verkligen att träffa kören. Alla brinner för samma sak och då blir man faktiskt som en familj. Ingen stöts ut oavsett om man har ett handikapp som t. ex. Autism. Nej, vi tar hand om varandra och skapar en fin gemenskap! HELT UNDERBART!

Nu ska jag slänga mig i bingen. Fast först blir det date med tandborsten! God natt sov så gott. :) Vi får se när vi hörs imorgon. Ta hand om er iaf! PUSSSSS. ♥


Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor
Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Spela gitarr - BRA, hade varit askul att kompa sig själv på gitarr.
2. Flyga, tänk vilken annorlunda vinkel man hade sett världen ifrån då. Hade varit hur häftigt som helst, verkligen!


Säg det i toner och inte i ord

Jag har sjungit ca 1 timma nu alldeles precis. Dessa låtarna blev det:

"
Grenade" - Bruno Mars
"Someone Like You" - Adele
"Don't Stop Believing" - Journey
"Baba Wethu", "Abanye Bayo Memeza" - Star Choir

Jag älskar att sjunga dessa låtarna. Men ni får gärna komma med nya förslag! Tycker om att få nya låtar som jag kanske aldrig tidigare ens har hört. Det är riktigt roligt! Så kom igen nu.. Kommentera massa låtar i detta inlägget så är ni jättesöta. :)

Lägger upp en video. Vissa har säkert redan sett den. Men dock inte alla. Så här kommer den once again! Enjoy. Blir betydligt lättare för er att tipsa om låtar när ni vet vilken typ av röst jag har.. ;)


Amatör video.. haha, har både text och hostar en gång så får starta om låten.. :p Menmen, sångmässigt är det helt okeej tycker jag. :D Eller vad tycker ni ?

Hårinpackning - Garnier Fructis


Denna ger både asbra glans och återfuktning till ditt hår. Har testat den 2 gånger och har märkt att det verkligen stämmer. Dessutom blir håret sjukt lent efter 1 minut då man sköljt bort det. Ett riktigt bra tips till er som vill ha fint hår!

Plugghästen har varit i farten !



Satt ute och pluggade Naturkunskap idag. Renskrev, för det första jag skrev var jätteslarvigt.. Fastän jag har suddigummi till hands så ska jag nödvändigt alltid stryka över det som blir fel. Så det blir ju jätterörigt & kladdigt dessutom. Och jag hatar oreda när det gäller mina studier. Ordning och reda på fredag ska det banne mig vara! :) Har prov på detta om ngr veckor btw!

Mobil inlägg

Sitter på spårvagnen från skolan. Ska ta tåget hem snart ! Det blev ingen Engelska B, lärarn kom aldrig. Skönt att sluta tidigare. Men känns bara lite surt att jag pluggat till provet i onödan. Men jaja, nu är det som det är. Inget jag kan göra åt. Förhoppningsvis behöver jag inte plugga så mycket till nästa gång. HA EN BRA DAG ALLESAMMANS ! :D

Kan nästan tro att jag fyller år !

Wohooooo, jag är rik!!


Fick detta av Tina och Anders. :D Ville bara visa denna, nu ska jag dra mig tillbaka till köket och vara social ! 
Lär få tugga tuggummi. För mamma bjuder på sina fantastiskt goda kladdmuffins. Och jag vill inte äta för då känns träningen helt i onödan.. /: Så tuggummi får det änna bli! Kommer inte blogga mer ikväll. Men ska iaf svara på era komentarer. Mobil bloggar säkert imorgon! Ha det så jättebra som ni bara kan ha det!!!! PUSSSS. ♥

Duktig tjej på hög nivå !

Jag har slått mitt eget rekord på 2,5 km. Ikväll sprang jag hela 3,17 km. Jag är så stolt över mig själv! Har ju även gått 3 km och lite till idag när klassen var ute och orienterade. Nu ska jag hoppa in i duchen. För jag luktar skunk.. Och vi ska ha främmat snart, inte alls trevligt att sprida sin skunk doft då! PUSS. ♥

Musik - sjunga kan få dig att sväva på moln !


Gammal bild.

Så nu ska jag sväva i det blå ett tag. Skitsamma om jag har mensvärk och huvudvärk.. Får ta en tablett! Jag ska banne mig sjunga! Om jag ska vara ärlig så har jag inte sjungit ngt denna veckan. Eller klart jag sjungit lite sådär oseriöst men inte övat ngt seriöst.

Dagens låt (:


Tycker den är riktigt härlig att lyssna till! Vad tycker ni själva om den ?

My Thursday


Gammal bild.

Hade orientering uppe i Skatås. Banan var 3 km, men vi gick lite mer eftersom vi kom fel ett tag. Haha, jag är verkligen sämst på orientering! Kan knappt läsa en karta. Och verkligen inte veta åt vilket håll jag ska ha den åt. Men aja, det löste sig. Tessan är före detta orienterare så jag kom inte vilse. Nej, tvärtom vi hittade alla kontroller förutom en, för den var ned tagen. Vi kom tillbaka först av alla. Man fick sluta efter lunchen om man nu skulle äta sin matsäck. Så dagen blev väldigt kort, slutade ca vid 11:30 eller ngt. Asskönt! Sånt gillar vi! :)

Väl hemma var jag riktigt trött så då bestämde jag och mamma oss för att ta en powernap i soffan som vi brukar göra ibland. Det är SÅ skönt att vakna och oftast känna sig mycket piggare till skillnad från när man somnade. Men dock var fallet inte så idag. Inte konstigt, har bara sovit 6 timmar inatt. Kanske till och med ännu mindre. Allt på grund av att jag inte kunde slita mig ifrån It Girl inne på Facebook. Helt sjuuuuuukt alltså.. Iaf, har pluggat Engelska glosor idag och mamma har förhört mig också. Det gick helt okeej! Så förhoppningsvis kommer det även gå vägen imorgon när det är förhör/prov. Känner mig otroligt duktig må jag säga!

Nu ska jag ta och svara på alla era söta kommentarer. 

Önskar er en trevlig dag allesammans! :)

Dålig uppdatering..



Men har pluggat lite Engelska glosor. Fast dock inte hela tiden. När man väl loggar in på datan är det sjukt lätt att  logga in på t ex. Facebook och spela The Sims Social, samt It Girl som jag först idag började med. Snacka om beroende framkallande! Farligt, farligt... farligt! Så nästa gång ska jag skriva ner glosorna på papper och plugga  så istället. För det andra kommer inte funka i längden.

Såhär ser dagens Veronica ut !


Linne - Ullared
Kofta - No, idea
Byxor - Svea
Örhängen - Gina


Titta vad som fanns på Posten idag !


Fan, lycklig tjej här! Mina efterlängtade..


För jag är lycklig, för jag är lycklig och åter lycklig!! Mina älsklingar! :D




Ngr kilon lättare förhoppningsvis (;



Sprang 2 km, vilket resulterar till 20 minuter utan stopp. JAG KÄNNER MIG SÅ DUKTIG! Snart blir det att kolla "Idol". :D Ska ni också se det eller ??

Skolfoto var det idag ja !


Förra årets skolkort.

Blev nöjd med mitt enskilda foto, klassfotot pallade jag inte gå fram och kolla på. Det återstår att se när det väl kommer. Men det blir säkert bra. Brukar inte ha ngr svårigheter att fastna på bild så. :)

Nu ska jag skriva in de sista Engelska glosorna på Glosboken. Det funkade aldrig igår. Den ville inte lägga till ngn övning! Så det sket sig.. Var i stället inne på Facebook och spelade The Sims Social. Sedan efter det tränade jag, sprang 2 km. Ska springa idag också!



Mobil inlägg

Står på tåget, det var helt smock fullt idag. För att det tidigare tåget hade tekniskt fel. Men det gör inte mig på mindre bra humör. Nej, jag är glad. Har läst tidningen och lyssnar självfallet på musik. Like I allways do :) Ha en bra dag allesammans! :D

Glitter och glamour ska det vara !


Linne - Ullared I think
Shorts - Gina
Leggins - Ullared
Kofta - Ingen aning



Nu ska jag styra mina steg mot duschen. Måste gå upp 05:50 imorgon så ska lägga mig efter det. Ha det så braa!

Trött tjej..




Fastän jag inte behövde gå upp förens 08:00 idag och började 10 med Naturkunskap. Efter det var det lunch och sedan hade jag Engelska B. Och därefter slutade jag. Men ändå så är jag trött.. Höll nästan på att somna i soffan. Tills mamma frågade mig om jag kunde skala morötter. Så då reste jag mig och drog mig ut till köket för att göra detta. :) Ska även snart plugga lite Engelska glosor som är tills på fredag. Men pallar inte skriva ner och en massa shit. Nej, det blir Glosboken.se för min del! En asbra sida. Tycker alla borde kolla den. Ni kommer inte ångra er, det kan jag lova! :D

Btw, ska svara på era kommentarer nu! PUSS.

Kvällens film: Beauty and the Briefcase



Såg den precis nu. Den var väldigt bra! Men nu ska jag kolla på "Idol". Vi får se om vi hörs lite senare. Om inte ha det så bra, vänner.. :D


Två Makeuper !






Nå, vad tycker ni ? :)

Mat time, sen göra lite olika Make uper !

Har ingen aning om vad det blir för mat. Men det återstår ju att se ! Btw, kollade på "Hur många lingon finns det i världen?" med brorsan och mina två halvsystrar. Tycer den är riktigt bra! Älskar speciellt Kristinas kommentarer. SÅ klockrena! Hon är så söt också. Tänk er att jag kommer få jobba med såna som har den slags typen av problem när jag ska praktisera. Fast barn då i detta fallet. Jag längtar!

2 filmer blev det

"Never been kissed" och "Step up 2". Båda var riktigt braa! Men nu ska jag sova, god natt. :)


Bra början på lördagen, nu blir det film mys med massa gottit !


Jag och Amanda vi är inte som man ska vara ! Men det är just det som är så charmigt med oss två :D

GODIIIIIIIIIS!!! Mums.... :)



Hoppas ni får en härlig lördag, för det ska jag ha! :) Vi hörs senare. Puuuuss.


Mobil inlägg - softar på tåget

Dunkar självklart musik i mina mindre bra hörlurar. Men så småningom kommer mina nya KossPro hörlurar (vita). Beställde hem dem igår! LÄNGTAR :D Men iaf, har haft en jättemysig dag med min vän, Amanda. Lite bilder kommer när jag kommit hem och har ätit mat. Vi gjorde inte ngt speciellt direkt.. Vi satt och fikade på Ecpresso House och tjötade en massa. Jättemysigt, verkligen! :) Förutom det testade vi lite olika spårvagns linjer! Tog första bästa och skulle utforska vart vi hamnade. Väldigt spontant, men det gillar vi!

Drar snart till stan för att träffa en vän !


Gammal bild.

Ska bara duscha och allt sådant först. Vi får se när vi hörs, ha en go lördag allesammans !

Här har jag suttit och väntat på brorsan..

För vi brukar alltid äta frukost tillsammans. Så traskar jag ner för trapporna och får se till min fasa att han inte ligger i sin säng. Min Simon är inte någonstans.. jo, är säkert på ett hotell nu för han repade sent igår. Men ändå, han ska ju vara här hos sin syrra ju.. :( Blev ledsen i ögat nu.. Men jaja, blir att sitta och äta frukost själv. För alla de andra.. Mamma, Mats, Evelina & Marina har gett sig ut i skogen för att plocka svamp! Livet blir då inte alltid som man har tänkt sig.

Vaken, men har fortfarande sömnen i ögonen..

Good morning all excited and acid !
Hoppas ni sovit gott. :D För det har iaf jag!

Just nu håller jag på att radera massa egobilder som jag egentligen inte är nöjd med. Men man sparar ändå på något knasigt sätt. Men nu ska lite av det bort! Skönt.. 

Senare ska jag träffa min vän, Amanda. Har lärt känna henne från kören! Helt underbar tjej! ♥ Får se vad vi hittar på för kul. Det finns alltid ngt. :) Vad ska ni själva göra ? Nu när det äntligen är helg och allt.




Ingen är värd att utsättas för detta !!

Han pekade och ville prata en stund

Hej, jag heter Kayli och är 18 år gammal. För några år sedan, när jag var 13 år, hände en sak som jag fortfarande har svårt att förlåta. Jag vill heller inte förlåta, så det är kanske inte så konstigt.

Jag gick i 7an på en stor kommunal skola i Göteborg. Min familj var fattig och jag hade inte mycket, men jag hade många kompisar på den skolan och var en hyfsad lycklig trettonåring. Jag var ganska snygg och hade lagom stora bröst.

En dag hade vi en vikarie på skolan. Han var snygg, riktigt snygg. Jag kommer ihåg hur jag fantiserade om hur vi hade sex. Jag jobbade inte på hela lektionen utan fnissade och viskade med de andra tjejerna i klassen. När vi skulle ha håltimma pekade han på mig och sa att han ville prata en stund. De andra tittade avundsjukt på mig och gick ut. Nu var det bara vi i rummet. Han började med att säga att jag var fin. Jag tyckte det var lite konstigt att han sa det, så jag började gå emot dörren. Han drog dock mig i armen och lyfte upp mig på ett bord. Han tog av mig alla kläderna så att jag stod helt naken. Jag försökte skrika men det kom inte ett ljud. Han låste dörren och gick sedan fram till sin väska. Han tog upp en kamera, knäppte några bilder. Han sa till mig att smeka mig själv medan han började filma. Jag gjorde inte det och då blev han arg. Han ställde kameran på ett bord och gav mig en örfil. En hård örfil så jag föll ner på knä. Han tryckte in sin hårda och stora kuk i min mun och stötte in och ut. Efter ett tag tog han tag i mig och la mig på bordet igen, han slickade min fitta. Jag ville inte, men jag tyckte att det var skönt. Jag blev arg på mig själv och försökte trycka bort honom, det var lönlöst. Han var stor och jag var liten. Han knullade mig försiktigt och skönt tills jag kom. Han gjorde mig inte illa men jag ville ju inte. Han började regelbundet hämta mig efter skolan och vi åkte hem till honom. Han gjorde det alltid så att jag skulle tycka om det, det äcklade mig. Av filmerna han la upp fick jag 50 % av intäkterna. Jag visste att jag gjorde fel men han var snäll och jag kunde äntligen köpa nya kläder och grejer jag ville ha.

En dag förändrades den snälla mannen. Han hämtade mig som vanligt och vi åkte hem till honom. Men det var fler människor där. De våldtog mig hårt, om och om igen, flera gånger var. Jag skrek och bad dem att sluta, men de slutade inte. När de var klara tvingade de mig att lägga mig i mitten och krypa runt på alla fyra och så jagade de mig och våldtog mig ännu en gång. Till slut gick dem, efter en hel natt. De var cirka 20 personer. Jag sprang hem, grät och grät. Jag hade bestämt mig för att jag ville dö. Men först skulle de jävlarna få sitt straff. Jag gick till polisen och de hjälpte mig, men bara en man kunde straffas.

Min kurator hjälpte mig igenom allt och nu lever jag mitt liv så gott jag kan. Jag har flyttat och lever under skyddad identitet. Akta er för äckel. Ni vill inte bli som jag.

Reflektion: Det här är fruktansvärt att läsa.. jag mår näst intill bara dåligt. Men glädjer mig att hon iaf sökt hjälp och lever ett någorlunda så bra liv nu. Men hennes förflutna kommer alltid komma ikapp henne. Detta är inget man glömmer i första taget, fastän man vill. USCH, lider med denna tjejen!

Källa: http://detfinnsandra.blogg.se/


Två glada nyheter !

Första glada nyheten!




Eftersom man inte får se själva helheten, så ska jag rabbla upp vad jag fått i de olika kurserna år 2. (Haha, lite sent.. Men bättre sent än aldrig som sagt!)

Bild och form, grundkurs - VG
Barn-, kultur- och fritidsverksamhet - G
Förskola, skola, fritidshem - G
Datorkunskap - G
Engelska A - G
Skapande verksamhet - VG
Estetisk verksamhet - VG
Idrott och hälsa A - VG
Fritidskunskap - G
Psykosocialt arbete - G
Utveckling livsvillkor socialisation - G
Arbetssätt och lärande - G
Kommunikation - G
Matematik A - G
Matematik, grundskola/GR - G
Samhällskunskap A - G
Svenska A -
G

Ledsen för dålig uppdatering.. men jag har inte haft tid. Har pluggat Naturkunskap en hel del idag. Sen började "Idol" så jag hann inte skriva ngt inlägg. Men bättre sent än aldrig!

Den andra nyheten: Gick upp för att gå på audition för kören idag, om man vill hänga med till Sydafrika så var man tvungen att göra det. Fast jag behövde dock inte det. Han sa: "Du behöver inte sjunga Veronica, du är redan given!" Vad glad jag blev då! Så i februari åker jag ner till Sydafrika med min underbara kör ! :D ♥ JAG LÄNGTAR SÅ IN I BÄNKEN SKA NI VETA! Vilken upplevlese alltså! Åhhh, vill att det ska vara februari NUU.

Har ni också ngt ni ser fram emot extra mycket ??

Mobil inlägg - sitter på spårvagnen

Ska gå av vid Brunnsparken, tänkte kolla på nya hörlurar för mina gick sönder igår! Fast det var bra hållbarhet. Hade haft dem i 2 år ungefär. Så ni får ha det så jättebra tills vi hörs igen ! Puss! :D

Dåliga raggnings repliker !



Fick denna lilla boken med just dåliga raggnigs repliker av en vän en gång. Så tänkte jag skulle skriva ner ngr utav dem här innan jag ska hoppa in i duschen och sedan nana i min goa säng ! :)

1. Jag har tappat mitt telefonnummer, kan jag få ditt istället?

2. Tror du på kärlek vid första ogonkastet, eller ska jag komma hit igen om fem minuter?

3. Ursäkta pratade du med mig? Inte? Okej, men sätt igång för nu lyssnar jag.

4. Du är så het att du skulle få djävulen själv att svettas.

5. Jag vill gärna ha någonting sött till kaffet. Är du snäll och ger mig dig?

6. Vet de om i himlen att en av dears änglar har rymt?

Hoppas ni fick er ett gott skratt! :D För nu pyser jag. Adjö!

Sprungit på löpbandet, nu kan jag ta det lugnt till True Talent

Vad skönt. Men något jag märkte var att jag hela tiden trott jag har sprungit 1,5 km. När det istället i själva fallet varit 1,05. Men idag sprang jag iaf 2,05. Inte alls dåligt! Och det var faktiskt knappt jobbigt. Kände bara att benen ville ge upp.. Fast jag fortsatte ändå. Är oerhört stolt över mig själv. :)

Kommer i pauserna och svarar på era kommentarer!

Blått, vitt, grönt = fint


Softar framför datan, försöker skaffa energi till att träna !



Alla dessa bilderna är från google.

Så nu tänkte jag berätta om min dag:

Började morgonen 09:40 med Pedagogiskt ledarskap. Just nu planerar vi inför en aktivitets dag som vi ska anordna för ettorna i Slottskogen. Där kommer klassen ansvara för olika stationer. Min grupp har Knep och Knåp, vi ska läsa upp gåtor som de ska lista ut svaren på. Det kommer bli roligt! Tror inte de kommer lista ut svaren, iaf inte på vissa.. Ännu roligare då ju! ;)

Efter den lektionen, hade vi lunch och sedan skulle vi till Sjöfartsmuseet. Trodde det skulle vara ett sånt där vanligt tråkigt besök som våran lärare alltid lyckas boka. Men det var faktiskt riktigt intressant. Vi fick se massa akvarier med massa häftiga, fina, söta fiskar och även andra havsdjur. Höjdpunkterna var ju ändå att få se Clownfiskarna och den andra blåa fisken Doris, ni vet hon som lider av närminnesförlust i filmen "Hitta Nemo". Ngt annat som var en upplevelse att se var Sprutarfisken (tror den hette så?). Isf hör man det på namnet.. Den sprutade ner maten som guiden hängde på ett träd. Asfräckt var det! Klappa Sjöstjärnor, Krabbor & Sjöborrar fick vi också göra innan besöket tog slut. Btw, lärde mig hur mycket som helst av det han berättade!! Skitduktig var han, kunde verkligen sin sak. Blir desto roligare att lyssna då.. :) 

Så min dag har varit priiiima ! Hoppas eran har varit minst lika braaa. :D

 


Mobil inlägg - softar på tåget

Lyssnar på "Don't Stop Believing" - Journey. Den är fett go! Men ngn låt som jag vet att jag ska ladda ner är: "Electropop" - Olege. Den är störtskön och får en på bra humör!! :D Hoppas ni får en bra dag allesammans!

Har nyss sett på True Talent


Det var jättekallt här ner i källarn så jag drog en filt runt mig. Myspyys! ♥

Nu tänkte jag faktiskt gå och naaana, är väldigt trött.. Men vi hörs imorgon, antingen via mobilen eller datan. PUUUSSS!

Fin låt och video !


Undrar om de är tillsammans, isf är de ett väldigt sött par! :) Eller hur ?

HAHAHA, klockrena !


Nerdränkta som två katter..


Såhär såg iaf jag ut efter allt ösregn.

Jag och brorsan gick av bussen och precis då började det regna och desto fler steg vi tog, allt mer började det regna och vi hade bara ett paraply! Rubriken talar för sig själv.

Nu ska jag svara på lite kommentarer och även läsa min engelska läxa som jag ska kunna tills på fredag. Wish me good luck ! :)

God morning sweethearts !


Idag är jag helt osminkad.. :) Orkade verkligen inte fixa ngt!

Jag och brorsan ska snart dra oss till bussen. Skol time you knoooow! Och det ösregnar :o Men iaf, börjar 09:40, fast ska inte på ngn vanlig lektion just då. Utan ska gå på kören istället! Älskar att vara där! ♥ Tar självklart eget ansvar och gör det som jag missar. För sådan är jag! HAVE A GREEEAT DAY !


Alexander Bard - kan ta sig någonstans !


Bara för det ska jag uttrycka mig om hur han ser ut. Han ser fördjävlig ut.. Kolla bara på hans fula skägg. Han ser fan ut som jultomten själv! HOHOHO...

Han ska inte vara jury medlem. Seriöst!? Han trycker ju fan ner allt och alla! Jävla sketstövel, gaaah blir så suuur på hur han beter sig...... Idol juryn ska bedöma rösten, fan inte hur du ser ut och sådant. Eller man behöver iaf inte lägga så mycket krut på att ha åsikter om någons utseénde. Snacka om att vara dryg isf om man gör det. Vilket Alexander - sketstöveln äääääär! USCH OCH BLÄÄÄÄÄÄÄÄ.... :ss


Idol time


Kommer i pauserna as usual.... ;) Då börjar jag svara på era kommentarer !


Dagens Veronica !


Blus typ - Second Hand
Linne - Ullared
Shorts - Ullared I think !
Örhängen - Ingen aning, fått av brorsan






Musikalisk & Svettig tjej !

Sjungit fam och tillbaka idag:

* Grenade - Bruno Mars
* Don't Stop Believing - Journey
* Somone Like You - Adele

På tal om annat. Förvånade mig själv med att springa mer än 1,5 km idag. Det kan nog bero på att jag sjöng med i låtarna som spelades i mina hörlurar. Tiden går mycket fortare om man sjunger säg till slutet! Helt wonderful! Musik är livet. :)



Han är makalös, lyssna så förstår ni !


Jag skulle kunna lägga in hur många videos som helst med denna mannen. Men här sätter jag stopp än så länge. Ska fylla magen med mat! :) Ciao!

Mobil inlägg - sitter på tåget

Sitter på tåget och läser min engelska läxa. Vi ska läsa en text och sedan kunna första vad vi har läst! Vilket jag tycker är rätt krångligt, så bra att börja tid. Vi ska kunna det tills på fredag. :) Btw, snart är jag framme vid min hållplats. Sedan blir det bussen hem. Efter det är jag hemma! Skönt.

Mobil inlägg - in tha school

Sitter och inte gör ngt. Eller jo, lyssnar på min kör kompis samtal. Roligt man kan ha! ;) Börjar 08:00.

Hemma från mitt praktik besök

Fick träffa ngr av barnen som sagt och har fått i fyllt pappret som jag tänker lämna till min lärare imorgon. :) Söta barnen verkar vara! Kommer säkerligen trivas... Den personalen jag fick träffa verkar helt underbara dessutom! Så det lär bli braaa!

Sitter nu och väntar på att såsen ska vara färdig. Sedan är maten serverad. Så attans gott ska det bli, är väldigt hungrig! Btw, träffade en gammal klasskompis på tåget hem. Vi satt och diskuterade om jämställdheten mellan kvinnor och män och frågade även varandra såna där basic frågor som: "Hur e det med dig?" och "hur går det i skolan?" Alltid trevligt att ha ngn att tjöta med! Annars hade det blivit som vanligt att surfa via mobilen :p Men det var ju inte nödvändigt då! Trevligt värre. :D Hoppas ni också haft en bra måndag!

Mobil inlägg

Helvete vad det regnar. Gud kissar ordentligt idag må jag säga!Men inte är jag på dåligt humör ändå, nej tvärtom faktiskt! Är jätteglad för jag ringde den skolan som skulle meddela om jag fick praktisera där. Och det gick hur bra som helst. Så idag ska jag få i fyllt mina papper som ska lämnas till min skola. Så innan jag åker hem ska jag fixa det och även få träffa ngr utav barnen. Det ska bli jätteroligt verkligen! :) Hoppas ni får en superdag alla mina läsare! :D PUSS.

HAHAHA, BÄÄÄST !

Men måste pointera att jag inte har det minsta emot bögar. Tycker bara denna är sjukt rolig!


Längtar redan till imorgon då Idol fortsätter !

Jag har blivit frälst i det programmet, kollat enda från starten. Tycker det är underbart kul att se hur duktiga talanger det finns som får visa vad de kan ! Men är lite orolig över att "True Talent" och "Idol" kommer kollidera.  Vill inte välja eller missa ngt utav det. Båda programmen är bra på sina sätt.

Sjungit, nu blir det Idol framför soffan !



Får se hur de nya jury medlemmarna sköter sig. Är inte alls FÖR att Alexander Bard ska sitta där och dömma. Eftersom han knappt har ngn erfarenhet. Har bara varit med i BWO och kanske ngt annat band vad vet jag? Men det är fan inte mycket att skryta med! Men det ska bli intressant att kolla iaf.. :)

Träningstime denna söndag !

Mobilen är nästan hellt full laddad, så nu ska det banne mig dunkas musik i hörlararna as usual ! UNDERBART ! :D Vad gör ni denna söndag ?

Bilder från lördagen !


Jag och min fina "mormor" Tina :) ♥


Mobil inlägg

Sitter på tåget med brorsan, snart framme i stan och ska byta till tåget som tar mig hem till mamma och Mats! Underbart ! :) Bloggar senare ikväll. PUSS goingar!

Hemma för ett litet tag sedan


Ojojojoj! Gamla tider detta.. Vet inte hur länge sedan.. Det är iaf Tina och jag på bilden :)

Hade en jättemysig kväll hemma hos Tina och Anders. Vi satt och pratade medan tv:n var på. Sedan fram emot kvällen kollade vi på Fångarna på fortet och mumsade på mariekex. Att Anton Hysén var med där vara bara en ren bonus! Han är sååå snyyygg va!? Den killen som får honom kan skatta sig lycklig :D Hihi! Modigt av honom att gå ut ur garderoben, framförallt när han är bland dem första som har gjort det inom fotbolls historien. Btw, 2 bilder som jag tog under kvällen kommer upp först imorgon..Glömde min förjolade kamerasladd hemma! xd Men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge! Puss & kram ! ♥

Mobil inlägg - sitter i bilen

Pappa ska släppa av mig hos Tina och Anders. För han ska fiska och jag tycker inte det är ngt vidare roligt så! Kommer säkerligen få en trevlig kväll. Älskar verkligen att vara vara hos dem. Känns nästan precis som hemma. Helt underbart! Inte långt kvar nu, yeah! :) Får se när jag kommer hem. Det återstår att se! Kanske bloggar då jag är hemma. Men det beror på vilken tid jag är hemma. Ha en fortsatt trevlig kväll iaf ! :D PUSS!

Celine Dion vs Pia Toscano


Det är klart Celine Dion sjunger den bäst! Men hon andra gör den väldigt bra må jag säga! Blev glatt överraskad :D Vad tycker ni själva ?

Har sjungit i ca 2 timmar today !


Kan ni se vem denna skönheten är eller ?

Hehe, åt även skorpor efter det. Jättegott verkligen! :) Innan det kollade jag på en asgrym konsert med Celine Dion som pappa har lagt på DVD. Och den ska jag få ! Är lycklig tjej. Hon är så fruktansvärt bra. Hennes röst går inte att beskriva med ord egEntligen.. men den är iaf helt MAGISK det är en sak som är säker! Angående sången då. Ärligt talat orkar jag inte rabbla upp vilka låtar jag sjöng, det var alldeles för många. Det kommer typ ta hundra år eller ngt. Så neej tack !

Hoppas ni också haft en bra fredag !

Håll igång !


Denna är från 2007 I think. Vad liten man ser ut att vara.. :)

Inne nästan alldeles precis från en härlig spring runda. Det gick väl sådär. Betydligt lättare att springa utan uppehåll på löpbandet hemma hos mamsen. Men jag försökte trötta ut mig så gott jag kunde. Därmed ngr upphåll, men sedan pang på strax efter! Så jag är ändå rätt nöjd! :D


Blev ingen mobil bloggning idag !

Ska jag vara helt ärlig så glömde jag helt av det. Det är sånt som händer. Men nu är jag iaf hemma hos min far. Så nu ska jag svara på alla era kommentarer. Kanske springer en runda ute efter det ! Vi får se. :) Hoppas ni mår bra idag! Jag mår helt okeej, bara lite trött. Var uppe 06:15 idag så det är inte särskilt konstigt.


Ne, vänner.. nu ska jag packa min packsäck !


Malmö

Pappa helg. Men vi hörs via mobilen imorgon istället ! Ha det gött tills dess och sköt om er !

Detta är tack vare er !



Ni är gudvärda !! ♥ ♥
Får så fina kommentarer av er hela tiden. Det uppskattas verkligen. Kärlek till er. :)

Helt sjukt hur kul ett rep kan vara !

Vi i Burgårdens kör och massa andra körer från hela Göteborg, repade med Triple & Touch och Star Choir. Dem är helt otroliga! Så vi sjöng oss nästan hesa faktiskt.. :) Det var party inne i Aulan!!! Alla dansade och sjöng tillsammans ! LOVE :D Och tänk detta repet var så sjukt bra.. Hur kommer inte den riktiga konserten vara då!! O.M.G TAGGAD TILL TUUUUUUUSEN !!! Musik är livet. Här kommer ngr klipp med Triple & Touch och Star Choir. Och även Hanna Bäckrud får vara med på ett hörn. Samt vi i Burgårdens kör sjunger bakom dem, samt en annan kör också.. Donner om jag inte minns fel !


Kan ni se mig ? ;)



Älskar att sjunga afrikanska låtar, de tar ens hjärta direkt ! ♥

Mobil inlägg - softar på tåget

Nu har jag fixat en praktikplats där jag ville jobba. De lät iaf väldigt intresserade! De skulle höra av sig snarast möjliga! Så nu håller jag båda mina tår och timmar för att det går vägen :D Gjorde mitt allra bästa, kunde inte göra det bättre! Hoppas hoppas!! Btw, snart är jag framme i Göteborg. Resan gick otroligt fort idag! Helt sjukt! När jag är sen är framme vid skolan ska jag äta bamba. Efter det blir det ngr timmars väntan på att repet ska dra igång! Längtar! Är så jäkla taggad <3 Hoppas alla ni mår BRA idag!! För det gör jag :)

RSS 2.0