Taggad till tuuuuusen !

Imorgon kör repet Star for life igång. Det ska bli så attans kul! Jag längtar ! Men innan det ska jag fixa praktikplats och sen åka till skolan, ska äta bamba där. Men ska även göra i ordning lite mackor och sådant innan jag beger mig iväg så jag står mig hela dagen-kvällen! För vi kommer nämligen hålla på från 14:00-18:00.

Lyssnat mycket på denna senaste tiden


Tycker denna är otroligt braaa! Beoyncé är en grym sångerska!

Underbart, vilka talanger det finns !!



Hon är verkligen enorm ! Älskar hennes röst !

Hur fan tänker juryn i True Talent egentligen ?!



Ursäkta språket, men lyssnar ni på detta klippet så förstår ni min frustration. Hoppas jag iaf! Btw, dem som jag ville skulle gå vidare var Andreas och Victoria. Sjukt bra båda två ! Så därmed tanken bakom min rubrik. Tur att Pernilla iaf valde att välja ut Victoria som sitt "wildcard". :) För jag vill absolut höra mer utav henne !




My day

Det var en väldigt lång skoldag, slutade typ inte förens halv 5. Så det var många gäspningar i klassrummet i slutet av lektionen ! Men det är inte så konstigt ju. Vissa hade varit i skolan sen 08:00. Dock hade inte jag det, utan jag började inte förens 09:40. Fast kom senare till skolan eftersom tåget var sent.. Men det hade läraren full förståelse för när jag sa det. Hon vet vid det här laget att jag reser långt.



Tävlar om att vinna ett presentkort för 200 kr !



Presenkortet gäller varor inne på Erikas Garderob. Finns massa smått och gott! Så gå in och tävla ni också hos Johanna vettja :)




Tycker nerstoppade linnen/t-shirts är riktigt snyggt !

Såhär är både min ute och inne utstyrsel ! I love it :D



Jacka - Kretsloppet
Linne - Second Handbörsen (tror det hette så)
Byxor - Lindex I think !


Jacka typ - Ärvt 

Säg vad ni tycker ?
HISS/DISS ?




God morgon världen !


Såhär ser jag ut idag, hel utstyrsel kommer när jag är hemma från skolan. :)

Ha en BRA dag allesammans !


Duktig tjej här !


Ingen ny bild tyvärr, men den finns iaf inte på bloggen tidigare. ;) Alltid ngt!  

Har tränat idag igen, sprang 1,5 km på löpbandet! Är så stolt över mig själv. Snart ska jag sitta framför tv:n med familjen och kolla på "True Talent" och det kan jag göra med gott samvete. Underbart ju ! Vad har kvällen för er att erbjuda tro? :)

Fick inte tag på dem jag ville nå..



Så ska dit på torsdag istället, innan jag åker till skolan och repar med kören, massa andra körer kommer även vara där plus Triple & Touch och Star Choir. Det kommer bli awsome !!! Vi ska repa inför Star for life konserten som kommer äga rum i Scandinavium detta året. Jag längtar redan. D:  

Mobil inlägg - sitter på tåget

Lyssnar på musik, just nu är det "Mr. Saxobeat"- Alexandra Stan. Den är väldigt skön att ha i hörlurarna! Tycker ni också om den? :D Btw, efter jag har klivit av tåget ska jag ta bussen och hoppa av vid Knappekulla, höra mig för om jag möjligtvis kan få en praktikplats där. Då vill jag jobba med funktionshindrade som jag sagt tidigare. Det skulle vara hur kul som helst!! :) Men får se vad dem säger! Håller båda mina tår och tummar! Berättar senare hur det gick och allt sådant.

Mobil inlägg - gått av bussen

Sminkade det sista jag hade kvar på bussen. Det brukar jag göra om jag istället vill hinna snoza en kvart extra :) Och nu står jag och väntar på tåget, lyssnar på musik samtidigt! MUSIK ÄR HELT UNDERBART! Hoppas ni också mår bra! :D God morgon föresten :)

Nu är det tid att säga god natt !



Börjar morgonen kl 06:00 imorgon så det är väl behövligt med ett stycke sömn. Ska bara duscha först! Det är nog det underbaraste jag vet att vara helt nyduschad och sedan krypa ner under sitt goa täcke.. Myspyyys kallas det !! ♥ Mina sista ord: Bloggar mer när jag sitter på bussen tomorrow, ha det så länge ! :D Puuuusar&Kraaamar goingar och sov så gott när ni ska sussa! :)


Träningen gick väldigt bra

Förutom att jag mådde illa när jag skulle gå upp för trappan så fick sätta mig och bara ta det lugnt.. men det kändes ändå som att jag skulle spy! Ont i magen fick jag också. Tror att lingon veckan är på G, tyvärr.. BLÄÄÄÄÄ. I detta läget gillar jag inte att vara tjej.. eller jag hade faktiskt velat vara kille för en dag och se hur det är. Killar snackar oftast inte lika mycket skit som vi tjejer gör. Utan de är raka och säger det till personen det gäller i fråga i stället för att gå bakom ryggen på den.. Så här med vill jag få sagt att jag vill vara kille för en dag! Hade ni också velat vara det eller ? :)


Training now, lets go !



Springa 1,5 km. Usch, känner mig inte alls taggad för det! Men nu kör vi fan!


Kollat efter praktikplats

Så imorgon bär det av till Knappekulla skolan för att se om jag kan få jobba med funktionshindrade. Det skulle vara så roligt! Extra inspirerad blev jag igår när jag såg filmen "Hur många lingon finns det i världen?" Skulle vara helt underbart att få ge sin tid till såna som inte är som jag och du.. men ändå lika mycket värda iaf!

Mobil inlägg - sitter på tåget

Lyssnar på musik och lägger in ett inlägg till er endast för er. Dock inget roligt sådant. Men det får ni leva med :) Är iaf ett steg närmare skolan. Det finns nämligen 3 steg innan jag är framme vid min skola. Buss, tåg och spårvagn. Så nu sitter jag på tåget. Spårvagnen snart och sen äntligen är jag framme! Börjar lektionen med Naturkunskap A. Yeaah, eller inte

Bilder från min helg !


Saras ena hund, Sally ligger här under. So sweet !


Sara och hennes gosing, Sally !!




Lilla söta krull Isak :) Go är han!



Hade det väldigt mysigt, vi kollade på film.. minns inte vad den heter nu men vet iaf att den inte var bra! Blev övernattning senare på natten. Så vi låg och pratade fram tills vi skulle sova. Eller ja, jag pratade mest för Sara var hur trött som helst.. Inte konstigt när hon jobbat 2 dagar också. Hoppas ni hade det lika trevligt & mysigt som jag! :D


Tävlar om att vinna denna fylleri boken !


Var med och tävla hos denna tjejen i samarbete med lillafjärilendesign. Finns massa fler böcker än just denna, bara att välja och vraka (:

Hemkommen för en stund sedan



Har precis ätit middag, köttfärssås med speghetti ! Gottit värre.. :) Nu ska jag svara på alla era kommentarer och sedan efter det ska jag kolla på "Hur många lingon finns det i världen" med brorsan, Vi är dem enda i familjen som inte sett den. Eftersom vi båda var borta igår.


Blir hem skjutsad av Saras mamma



Så snart kommer jag svara på era kommentarer och även blogga ! :) Just nu sitter jag och min vän inne på hennes rum och lyssnar på "Party In My Head" - September. Jag har sett henne live.. Rätt fräckt med tanke på att hon är rätt känd!

Sover över hos min vän Sara inatt !



Vi hörs imorgon. Men kan berätta lite kort vad jag gjort idag: Jag har kollat på Harry Potter och den flammande bägaren. Btw, vet ni om Harry Potter filmerna fortfarande går på bio ? :) Vill gärna se dem nämligen.

Försökte råna mormor - hamnade på sjukhus

SKADAD. Dmitry Ivanov, 32, rånade fel dam.
SKADAD. Dmitry Ivanov, 32, rånade fel dam.

Försökte råna mormor - hamnade på sjukhus

Tjuven försökte rycka väskan från en 79-årig tant.

Det slutade med hjärnskakning och en bruten arm.

– Det var inte meningen att han skulle hamna på sjukhus, säger rånoffret efteråt.

Händelsen inträffade då Nina Rykman, 79, var ute på en shoppingtur i St Petersburg, rapporterar Austrian Times.

Sprickor i revbenen

Plötsligt råkade hon ut för tjuven Dmitry Ivanov, 32, som slet tag i hennes väska.

Men Nina Rykman höll fast i sin väska. Så hårt att Ivanovs axel slets ur led. Rånaren föll därefter så illa att han bröt armen, fick hjärnskakning och sprickor i revbenen. Nina Rykman tyckte inte att tjuven hade fått nog, utan fortsatte att slå honom med handväskan.

Smet till akuten

Till slut lyckades Ivanov komma undan sin angripare och begav sig raka vägen till akuten. Enligt Austrian times plåstrades tjuven om innan personalen ringde polisen.

– Han har bett om ursäkt och jag förlåter honom. Jag tycker faktiskt synd om honom, det var inte meningen att han skulle hamna på sjukhus, säger Nina Rykman till Austrian times.

Reflektion: Hahah, det var fan rätt åt honom. Det är så jävla fegt, speciellt att ge sig på äldre som i vanliga fall skulle vara helt chanslösa. Men denna mannen fick sig nog en ordentlig tankeställare efter detta!! Kommer nog inte ta förgivet längre att äldre är ett lätt offer.. RÄTT ÅT HONOM !


Albert & herbert blir det nu!

Med brorsan och halvsyrran, så vi får se när jag svarar på alla era kommentarer. Puuuuss.

Hoppas få åka till Sydafrika !


Bilder från Sydafrika (google).

Ledsen för en sån här sen uppdatering.. Men bättre sent än aldrig! Hade kör i skolan idag. Det var SÅ roligt att träffa alla igen. Har även börjat ngr nya, så vi får se om de tar kören seriöst eller inte. Vi sjöng inte jättemycket, vår körledare Clifford pratade mest om Sydafrika resan som 30 elever får chansen att uppleva. Jag är nästan helt hundra på att jag är en av dem alltså. Jag har tagit kören seriöst enda sedan starten. Lagt ner tid att repa på helger och varit med på konserter! Fan vad fräckt det skulle vara ! Ett minne för livet kan man ju lugnt säga..

Chillar i skolan

Sitter i skolan och är social med ngr från min parallell klass. :) Bloggar förmodligen när jag kommit hem!

Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor
Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på




1. Sanna
2. Brorsan
3. Mamma




Ni glömmer inte dagens blogg hos mig eller ?

HÄÄÄÄÄR anmäler ni er till "dagens blogg"!


Både tränat och sjungit !

Träningen gick superbra! Det går bättre för varje gång. Så nu ska jag banne mig köra hårt! Bara helgerna som kanske blir mina vilodagar. Vi får se hur det blir..

Dessa låtarna sjöng jag idag:

"The Rose"
"You've Got A Friend"
- Carole King
"God Help The Outcasts" - Ringaren i Notre Damn
"Can you feel the love tonight" - Timon och Pumba versionen

Nu tänkte jag lyssna på ngr inspelningar där jag sjunger, innan True Talent börjar. :)

Tränings dags nu !

Känner inte alls för det, men nu kör vi fan ! En kvarts cyklande och springning 1,5 km. Here we goo!  

Min skoldag !




Vi fick göra namnskyltar och sedan gjorde vi namnleken. Eftersom alla inte känner varandra än och drf inte kan alla namnen. Efter det kollade vi på Remember The Titans. Den var väldigt bra ! En sann historia om ett Amerikanskt fotbollslag som tillslut lyckades vara tillsammans både vita och svarta och samarbeta som ett riktigt lag. Kan rekomendera alla att se den !


Jag har tränat idag & kollat på True Talent

Cyklade en kvart och sedan sprang jag även 1,5 km. Det var svettigt ! Men jag hade Albert & Herbert som underhållning! :D



Jag älskar verkligen True Talent, tycker det är otroligt intressant att se hur många bra sångare/sångerskor vi har i Sverige. Helt fantastiskt! Dock tycker jag som Danny, Tommy och Pernilla att juryn är lite dumma ibland. För de har valt att inte släppa vidare vissa som är braa! Bara det att låtvalet kanske var fel just då.. men vi får se om de blir lite mer åtagliga imorgon. Spännande !  

Dags för film mys - Albert och Herbert (a)



Det är grejer det ! Jag kommer nog aldrig tröttna på att se dem. Dem är heeelt underbara! Dock lite fail att kolla på julkalendern, men whatever det är ju den som är bäst så!  Känner ni likadant eller?

Orange är asballt !


Typ jacka - Lindex
Linne - I have no idéa !
Byxor - Svea




Vill du också vinna en goodiebag ?


Det är bara lite av det som finns..

Jamen, se då till att tävla precis som jag gör hos Linnea. Denna tävlingen har hon i samarbete med: Uffes saker och ting Det finns massa smått & gott i den där goodiebagen ska du veta! So go for it!


BF klasserna skulle till Amundön idag

Hahaha, det blev ju en väldigt fin resa. Har sett SÅÅÅ mycket av den ön nu alltså. Eller inte. Vi åkte en stund med buss och sen tyckte inte lärarna att det var ngn idé för att det regnade så mycket så då satt vi kvar ända tills vi var framme där vi hade börjat resan. Lyckad resa må jag säga ! ;D


Wohooo, taggar till True Talent !



Jag vet faktiskt inte hur länge jag har längtat tills det skulle dra igång. Rätt länge iaf. Och nu är tiden äntligen inne... :) Yeeeeah! Och så blir det ju såklart roligare när man själv varit på audition i Göteborg. Kanske drf känner igen ngr om jag ser dem. Det gillas! (y' Ska ni ockå kolla på detta programmet eller ?

Svettig som en gris !

Först cyklade jag en kvart och sedan direkt på löpbandet för att springa 1,5 km. Gick underbart bra! Man måste peppa sig själv inne huvudet så man pallar springa till målet så att säga. :) Imorgon kör vi likadant, inga undanflykter! Jag vet att jag klarar det bara jag ge mig fan påt!!

Btw, nu ska jag kolla efter "tränings låtar". Måste ha ngt dunka, dunka eller bara fart och rythm. Så jag blir pepp på att fortsätta springa då jag blir trött. Försökte ladda ner "Saxo Beat" - Alexandra Stan. Men den går inte.. Typiskt! Så har ni ngn annan peppande låt som ni vet redan nu så hojta gärna till! Skulle vara evigt tacksam isf ! :D


Träning på G !



Nu ska jag ner och träna, ska cykla och kanske även springa! Ciao.


Efter skolan blev det, stan med mina goingar !


Ramona, Therese & lilla jag :D


China Town, den var asgooood ! Så den måste ni testa när ni är i Göteborg.. Den ligger vid Kungsportsplatsen. Mums säger jag bara! (Åt faktiskt nästan upp hela).


Köpte dessa byxorna på Svea idag. Har kostat 795 innan, men nu på rean fick jag dem för 199 kr bara. Det snackar jag om ett bra kap! :) Dessa kommer jag nog använda flitigt, älskar färgen!






God morgon sunshines !


Såhär ser jag ut idag då va :) 

Om en stund ska jag dra mig till bussen. Känner inte för att cykla idag, det ser rätt kallt ut.. Så det blir bussen idag! Hoppas ni alla mår bra ! :D Btw, nu ska jag svara på era kommentarer.

Dags att tänka på refrängen !

Imorgon börjar skolan som sagt, så får "knata" upp ungefär vid halv 7 då. Nattinatti, gullisar! Vi hörs imorgon. ♥

Skolan drar igång imorgon !


Jag tillsammans med mina favoriter.

Så nu sitter jag här nyduschad, fräsch & fin. Har faktiskt längtat efter skolan, svårt att veta vad man ska göra på dagarna. Så nu slipper jag det problemet! Men vet att jag kommer ångra mig bara efter ngn vecka eller så. Men just nu ser jag iaf fram emot att träffa mina klasskompisar Ramona & Therese, som jag ärligt talat inte träffat på hela sommarlovet. Klart det ska bli kul att se alla andra också. Men främst dem dock.. :) Iaf, klassen kommer splittras så hoppas jag får ta med mig mina favoriter i min andra klass. Men det tror jag absolut Ida har fixat! Så det blir säkert bra med det.. Oroa dig inte Veronica! Nä, jag vet.. men det blir så ändå. Sorry..

Musiken är mitt allt !



Jag och musiken hör ihop. Vi är ett! Så kommer det alltid vara. Jag kommer aldrig sluta sjunga. Det är alldeles för viktigt för mig. Utan musiken är jag inte hel !

Hon sjunger sjukt bra!!


Älskar denna låten!!! ♥ Hon är alltid så känslosam i de covers hon gör. Hon gör verkligen de från hela sitt hjärta!

Someday my prince will come


Someday my prince will come
Someday we'll met
And away to his castle I go
To be happy forever I know.



Började dagen med att sjunga !



Dessa blev det:

"Now, I've Had The Time Of My Life" - Dirty Dancing
"The Rose" - Bette Midler
"God Bless The Broken Road" - Carrie Underwood
"Fix You" - Coldplay
"Don't Stop Believing" - Journey, Glee Club

Ska försöka hitta lite nya låtar nu tänkte jag.. :) Ni får jättegärna ge förslag! Skulle bli så glad. :D


Min och Sannas låt, eller hur babe ? :D


Diggar denna låten extremt mycket! Den får en glad om man inte är på ngt vidare humör!




Vill vinna 88 Paletten med massa fina ögonskuggor !





Så jag är med och tävlar hos Lovisa. Klicka på bilden ovan så kommer ni till sidan.

Oboy, vad det tog tid..



Haha, har haft Windows Live Messenger 2011 snart ett helt år I think. Och det var först idag jag lärde mig hur man byter "nicknamn". Tack vare Youtube! Men jaja, bättre sent än aldrig ! :D Dock, sur för man kan inte ha smileys där.. -.-' Menmen, man kan inte få allt här i världen.. Glad att jag äntligen lyckats iaf. Ngr som inte har kommit underfund med detta så säg det så fixar jag en liten guide till er! :)


Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor
Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Då jag träffade Sanna i verkligheten. Vi började snacka på internet först nämligen. Och sen bestämde vi oss för att träffas och fira nyår tillsammans. Oerhört spontant, det hade kunnat bli hur som helst! Men det visade sig bli rikitgt braa för vi är ju vänner ännu. :)

2. Första gången jag sjöng solo för min förra skola. Jag var SÅ nervös. Och det syns också på bandet som vi har hemma. Men vem hade varit modig nog att gå upp på en scen helt själv när man går i femman? Nej, precis !

3. När jag träffade min sångpedagog, Gine. Då var jag omkring 14 år.. Var lite blyg i början men sedan när det väl släppte så hade vi jättekul tillsammans när vi hade våran sångtime. Och det har vi än idag när vi träffas! Dock mycket sällan.. Men iaf.. :)

4. Dagen då jag fick äran att sjunga på Mats systers bröllop nere i Laholm. Det var
en magisk känsla! Kul att även det finns inspelat.

Kollat på gatuartister i Göteborg med pappa!



Gatuartisterna var Så duktiga ! Men det fanns ju de som utmärkte sig lite extra, och det var han som jag la ut mest bilder på Johan Wellston.. tror jag han heter. Även känd från Talang.. ;) Häftigt att ha sett honom live!! Och han var dessutom GRYMT bra ! :D :D Hoppas ni andra också haft en trevlig dag/kväll !

Är nästan färdig för sängen !



Har borstat tänderna, dock inte bytt om till nattkläder. Så det får jag självklart göra inna jag slänger mig i bingen.. ;) Får se när jag lägger mig. Btw, hur mår ni goingar idag föresten ?? Hoppas bra!

Har sett filmen Blue Hawaii, nu blir det revy



Den var helt okeej. Pluset är att Elvis Presley är med där och är riktigt snyygg! Men gillade även att hans låtar fick vara med på ett hörn i filmen. Men nu ska jag kolla på en revy som går på 1:an. Och sedan blir det nog film direkt efter det. Så vi får se när jag hör av mig igen. Ciao ! :)

Fick detta superfina tack kortet av en kompis !



Pappa helg



Drar till min far idag, drf alldeles strax ska mamma skjutsa mig till tåget. Så vi får se när vi hörs igen, vänner! Ska kolla min Facebook innan jag pyser iväg också.. Ha det gött så länge ! :D

Minst sagt en händelse rik dag !

Som sagt var jag ju på Göteborgs kulturkalas med Rebecka idag. Men medan jag väntade på henne så lyssnade jag på detta bandet som spelade i Brunnsparken. De kallade sig "Monkey Jam", de var rätt bra faktiskt!



Sedan efter det gick vidare upp mot Götaplatsen och då hittade vi ett litet stånd där man kunde bli fotograferad och skicka ett vykort till ngn. Så det gjorde vi och vi valde att skicka det till våra kära mammor. Så får se när de får det. :) Spännande!


Jag som står modell med en staty.



Gött sväng på Götaplatsens scen med Göteborgs Gospelkör.
Btw, söt är han killen som ni ser till höger, eller ja det tycker iaf jag. :) Men smaken är som baken!



Lite bilder blev det allt ! Men nu var dem slut, så nu ska jag istället berätta lite händelser som hände just idag.

Jag och Rebecka såg en man och en kvinna som låg längs trottoarkanten. Först trodde vi att de hånglade men insåg sedan att båda var fulla och kvinnan hade tydligen ramlat och slått i huvudet.. så det kom blod ur hennes mun. Vi tänkte gå till polishuset.. men ville först vara säkra på om ngn hade ringt. Så vi hörde oss för med ngr som stod och observerade dem. Och de hade ringt 2 gånger redan men polisen bara suckade i telefonen. Men tillslut kom en polisbil, efter 20 minuter! Tycker jag är riktigt dåligt medtanke på att de är lika mycket människor som vi fastän de var höga på säkert både det ena och andra. Iaf, innan polisen hade kommit så reste sig mannen upp för att jaga oss.. men då tog kvinnan tag i hans ben och sa: "Nejnej". Jag och de andra blev livrädda så vi sprang så fort vi kunde. Usch, jag höll faktiskt på att få en hjärtattack där.... :s Sjukt hemskt! Men slutet gott allting gott, polisen tog dem till fylle cellen. Så vi har allt gjort en halv dagens goda gärning! Känns braaa! :)

Men ngt som var höjdpunkten på hela kvälleb var att jag tog chansen att fråga en gitarrist inne i Femman om han ville köra ngt med mig! Och det ville han så då körde vi "Knocking On Heavens Door" & "Stand By Me" :D Det var riktigt niiice ! Och inte nog med det jag fick med mig 75 kronor därifrån också. Inte fy skam! ;)




Drar till Göteborgs kulturkalas !

Såhär kommer Dagens Veronica se ut:


Jacka typ - Lindex
Linne - Gina
Shorts - Ullared I think !



Får se när jag kommer hem. Hoppas iaf jag får roligt, ska dit med Rebecka. Träffar säkert på ngn jag känner också och det är ju alltid kuul ! Ha det gött :D


Nu har jag fixat och trixat med Photoshop !




















Ni har aldrig sett hur jag ser ut efter ett träningspass !


Tjusigt värre, svetten rann typ överallt när jag tog denna bilden.. Mysigt!!
Ber om ursäkt för de störande fläckarna på spegeln..

Jag hade cyklat 25 minuter efter nästan inget stopp alls och inte nog med det så sprang jag 5 minuter efter bara 2 stopp eller ngt. Så man ser ut som man förtjänar om man säger så.. ;)

Snart träningstime !



Sitter och lyssnar på "Gunilla" - Björn Rosenström och försöker peppa mig för träningen! Ska börja med att cykla på mammas motions cykel ngr kilometer och sedan ska jag springa ngr minuter! Hahaha, snacka om att jag kommer vara helt sluuuut efter det.. Men det är ju det man vill uppnå så bara att tuta och köra!.... :)

Rensat i rabatter, läst Photoshop & tagit en powernap !




Det är det jag har hunnit hitills. Rensade i en timma, haha, det både regnade och gick från solsken, men det hindrade inte mig, jag tog bara på mig min Adidas tröja och drog luvan över huvudet för att förhindra skada på mina bästaste Koss Porta Pro hörlurar. Tiden går mycket fortare om man lyssnar på musik ska ni veta!

Sedan när jag kom in la jag mig och läste igenom lite om Photoshop, hur man redigerar bilder, ger det bättre upplösning och sådant. Så ska testa det inom kort tänkte jag! Efter det blev jag otroligt trött så då la jag mig som en liten hopkurad hundvalp i fåtöljen och somnade. Det var jätteskönt! :) Så nu har jag kraft igen. Efter maten ska jag träna. 

 

Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan

Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor
Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. Mat.
2. Min röst (gillar både att prata och sjunga).
3. Mina nära och kära. Alla behöver vi ngn.
4. Musiken.
5. Min data.



Tränat och sjungit en stund innan brorsan kom in..

och sa att han skulle sova, så ja det blev en stund bara då, men bättre än inget alls!
Sedan innan jag sjöng kollade jag även på Allsång på Skansen. Dock inge vidare, nästan bara symfoni orkester som spelade.. Det pallar jag bara inte att lyssna på. Det är FÖR mycket.. Så jag zappade över till Supersize vs skinny istället tills det andra var över. Det var intressantare att kolla på! Men missade som tur var INTE Nanne Grönwalls uppträdande eftersom jag zappade tillbaka. Ååh, älskar hennes sätt att vara som artist, hur hon rör sig, pratar och jaa allt helt enkelt. Hennes röst är fantastisk! Hon verkar även vara en sån go människa! Det gillar vi starkt! :) Drf får ni en bild på just Nanne Grönwall:

 

Det blev ingen solning..

Var inte så varmt som jag hade hoppats! Men satte mig istället ute med datan. Det var rätt härligt tills det blev obeskrivligt kallt. Så då gick jag in igen. Palla sitta där fortfarande om man fryyyser! :( Nänä, usch...  Det gillar vi inte !


Solen tittar fram idag, vänner !



Iaf hos mig.. det har regnat alldeles för mycket här så det var änna på tiden.
Planer för idag: Borsta tänderna, sedan ut och sola medan solen är uppe! Sedan får vi se vad jag hittar på. :) Ni då, vad ska ni göra idag ?

Grym man som kan sjunga och göra bra låtar !

Jag tycker verkligen om Thomas Ledins låtar, dock är "En Del Av Mitt Hjärta" en av favoriterna. Men alla andra har också gött sväng att lyssna till, plus bra texter! Förstår ni hur stämningsfullt det var att höra ett Thomas Ledin medley när jag var på Lotta på liseberg finalen. Helt underbaaaaaart var det!


Detta fick jag med mig hem !


Mysig höst polo från Gina.


Jacka typ från Lindex.


Linne från Gina. Tycker verkligen om text linnen där de förmedlar ngt budskap! That's so me. :)  



HISS/DISS?






Väldigt rosa Veronica today !


Skjorta typ - Fått av mammas väninna
Rosa Linne - Lindex I guess
Shorts -Rut m.fl.
Armband - H&M

Nå, vad tycker ni?




Mysig dag på Allum med mamsen !


Min mumsiga kycklingsallad med vitlöksdressing till. Yammi ! Dock kolla vem som går lös när jag är mätt..


Japp, där har ni tjuuuuven. Min egna mamma ! :o


Haha, det första jag sa till mamma: "Jag ser ut som ett paket". Mamma bara: "Vädligt 50-tal med den där rosetten. "Annars var det en fin klänning!"


Snow Sluch är mycket gott, fast det isar dock i tänderna ! :)


Mammas goda mjukglass :)







Drar till Allum med mammi !



Btw, så här gick våran konversation till innan vi bestämde oss för att sticka till Allum:





Vi får se när vi hörs, ha det så bra tills dess iaf :D


Vad gör du nuförtiden, vrf hör du aldrig av dig ?

HEJ ALLA GOA OCH GLADA MÄNNISKOR !



Väcktes av mamma som kom in och började ropa kl är 12 och drog upp rullgardinen. Men det var ändå bra för jag behöver vända tillbaka på dygnet innan skolan börjar igen! Det gick faktiskt rätt lätt att hoppa upp ur sängen.. för jag la mig ca vid halv 1 inatt. Vilket är väldigt tidigt för att vara mig kan jag bara säga! ;)

Får se vad dagen har att erbjuda. Ska iaf träna idag antingen jag kommer orka eller ha lust till det ! Så är det med det! :) Vad ska ni hitta på idag ?


Lingon grova special - mer lingon & mindre socker





Kan erkänna att jag inte gillade detta brödet särskilt mycket när mamma började köpa hem det. Jag tyckte mycket bättre om de där mer onyttiga bröden som bara är en massa luft i - du blir mätt en stund, men sedan är du hungrig igen! Men nu har mina smaklökar fått vänja sig så nu tycker jag faktiskt det är väldigt gott! Kan till och med välja det istället för de där onyttiga bröden. Så try it, för du vet ju hur det låter.. Pågen bakad med kärlek.. Haha ;)


Länkbyte !


Klicka er in på denna tjejens fina blogg :) Och det gör ni bara genom att klicka på bilden!

Tränat och kollat på bra serier !

Träningen gick inte så bra som jag hade hoppats.. Orkade inte ens springa 1,5 km utan att göra ett stopp. Det kändes lite smått irriterande.. Men så är det när man inte tränat på hela veckan, då sjunker kondisen ngt ofantligt!! Vilket jag märkte. Så får försöka ha lite mer regelbundna träningar hädanefter.



Serierna jag kollade på var dessa: One Three Hill och Pretty Little Liars. Dem ligger mig varmt om hjärtat!

Såhär roligt kan man ha med webben !



Förutom detta undrhållande intresse att ta kort på sig själv.. Så har jag löst lite korsord och spelat luffarshack på Evelinas data. Mycket intressant! (: Haha, hon fick peka vilka drag jag skulle göra eftersom jag aldrig har spelat det innan.. FAAAAIIIIL X)






Deltar i Lerums fototävling !


15 maj 2010 (inte tävlingsbidraget, är inte så dum och lägger ut det).

Idag lämnade jag in min bild. Haha, snacka om att vara ute i sista minuten.. Kollade snabbt igår natt när bussen skulle gå så att jag lämnar in den i tid. Trodde den skulle gå 10:22, men då visade det sig att jag hade kollat på måndag-fredag! Så det blev till att cykla i rask takt till tåget istället. Så efter många om och men är den nu med och tävlar. Underbart, får se hur det går! Juryn ska välja ut tio tävlingsbidrag som presenteras den 22 augusti. Fram till den 4 september får sedan de som bor i Lerums kommun rösta på den bild som de helst vill se som vinnare.
På lördag den 10 september är det högtidlig prisutdelning på Bagges torg i samband med Livsrumsdagarna.
Vinnaren får en digitalkamera, men ingen av finalisterna går lottlösa därifrån.
Nytt för i år är även att man har ett hederspris, som innebär att man får ställa ut sina bilder på Ahlséns café i Solkatten.

Bild bomb !

Kameran hänger näst intill alltid med mig om jag ska någonstans! ENJOYYYYY! ;D



Hoppas ni gillade bilderna ! :DD



Drar ut på promenad med, Evelina



Får se när vi kommer tillbaka. Tar en liten sväng ! Ha det så gott :D


Nej, ska inte sitta här och glo.. eller jo, ska kolla film på datan



Men menar att jag inte ska sitta vid bloggen längre. Så ni får sova så gott när ni ska sussa! Puuuuussar, vi hörs imorgon ! ♥


Fräsigt linne & mjukis byxor

Det är grejer det! SÅ skönt också.. ;)


Linne - H&M
Mjukis byxor - Fått ärva av Mats (min låtsas pappa)
Klocka - Ur&Pen (men det är inget nytt under solen..)


RUUUUUMPAAAAAAHHHH


Såhär tjuuusigt blev det !


Vad tycks ? :)

Ska måla naglarna nu


Vrf kan inte håret ligga så som man själv vill!? Ser ju stört ut där!

Visar bilder på hur det blev sen ! ;) Så håll ett öga öppet vettja.. ;) Ciao.


Obs: Glömde säga att jag köpt Grafitti nails !


Ska bli mycket spännande och se hur detta blir ! ;)

Sång, solning, malt kött !




Detta är min sångpedagog, Gine.

Jag träffade ju henne idag. Jättekul att se henne verkligen.. senaste gången vi sågs var den 17 januari! Eftersom hon annars bor i Norge nu. Det är väldigt synd, men nu är det som det är. Tur att hon kommer till Göteborg ngn gång iaf och prioriterar att sjunga med sin super elev.. Haha, det är hon själv som har sagt så! Söt är hon. :) Btw, det gick jättebra! Förutom att jag fick reda på att jag har mycket luft i stämbanden så det blir svårare för mig att komma upp i höjden. Men det fanns även ngt positivt med det också. Rösten har mognat och det låter eget när det är mycket luft i tonerna. En sämre nyhet: Kan inte sjunga lika högt som förut, men kan istället gå längre ner. Så alltid ngt som sagt!

Improvisationen går bättre och bättre för varje gång! Så det är ngt jag ska öva extra mycket på så jag blir jättesäker och bekväm i det. Dessutom är det ngt som jag tycker är väldigt roligt att testa alla möjliga toner.. och se om det kan passa in i melodin! Yeah!

Annars förutom detta har jag slappat ute i solstolen här hemma. Efter det hjälpte jag mamma att mala kött.. Blev lite äckelmagad, för det ser inte särskilt trevligt ut. Så blev faktiskt tvungen att gå ifrån efter en stund..






Ska in till stan och träffa min sångpedagog !

Så vi får se när vi hörs igen, ha det så göttttttt ! :D Btw, hinner inte lägga in bild.. Puuuuuuss. ♥

Lite nostalgi om man säger så !



Lyssnade alltid på Drängarna när jag var liten.. minns det nästan som igår när man sjöng med i låtarna. Underbart!

Dessa låtarna och artisterna blev det:




"Hold Me Know"
- Johnny Logan
"Flying Without Wings" - Westlife
"Awake" - Secondhand Serenade
"Ännu Doftar Kärlek" - Marie Fredriksson
"I Believe I Can Fly" - R.Kelly
"Jar Of Hearts" - Christina Perri
"All For Love" - Bryan Adams feat. Rod Stewart

(:


Nu ska jag sjunga ngr truddilutter !



Vi hörs väl senare, I guess !

Wohoo, jag älskar när Facebook krånglar !




Det är verkligen det bästa jag vet! Finns inget som gör mig lyckligare!


Skumma drömmar man kan ha i sina tankar...







Drömde att jag hittade min väns häst (dock tror jag inte ens hon har ngn), men iaf jag satte mig på sadeln och började rida.. JAG SOM INTE ENS KAN RIDA! Sedan minns jag att jag även ramlade av den men det var bara till att resa sig igen. Men då gick jag till Natta och lämnade tillbaka hästen. Och då skulle hon ut och rida så då fick jag sitta bakom henne.. vi red ut i skogen tills vi kom till ngr klippor som vi försökte komma uppför. Det stod ngr killar lite längre ner.. Plötsligt ramlade vi båda ner i vattnet och då kom killarna och räddade oss. Hahaha! Drömmen slutade med att vi satt och sminkade oss och mådde hur bra som helst! Snacka om sjuk dröm.. :)

Har ni haft ngn sjuk dröm, isf får ni jättegärna dela med er utav den!


Lite nyheter !

Dock blir det en aning sena nyheter.. men så är det när man har haft en jätteunderbar vän här från måndag-idag! Sanna är hennes namn! Då vill man verkligen inte sitta och blogga. Rätt sällan vi ses också eftersom hon bor rätt långt bort. Men som jag brukar säga: "Bättre sent än aldrig" ! ;) Här kommer MAASSA bilder som jag har valt att ni ska få nöjet att se! ENJOYYYY! :D


HAHAH, inne på Gina tricot i Götet ! x))


Haha, och just i detta ögonblicket när vi tog detta fotot på tåget så frågar en neger: "Tar ni kort på er själva eller?"
Jag svarade: "Ja, det gör vi. Men hade lust att fortsätta på den meningen och säga:"Ja, det gör vi. Vrf skulle vi ta kort på dig?! Hahah, men det gjorde jag aldrig.. Tur det tror jag faktiskt!


Snygga bruuuudar där må jag säga! Vi satt på bussen hem till mig ;D


Vi sitter på tåget ner mot stan, ska på Lotta på liseberg!


Finalen på Lotta på liseberg med massa ballonger i luften!!! Lovely ! :D


På väg mot UDDEVALLA!


Här är vi ÄNTLIGEN på väg till Smögen !! Efter 4 timmars bussresa sammanlagt :oo
Men vad gör man inte för att komma till Smögen. (Dock första gången för mig iaf).


Vi tillsammans och Smögen ! ♥ ♥


Vi på väg hem med tåget :) Ofräscha, men ändå goa och trötta! Yes, så är det änna.


Spring i benen medan vi väntade på bussen.. Dessutom frös jag.. shorts och natt går inte alls ihop! Btw, Sanna hängde också på, fast ngr minuter senare.. ;)


Det ska föreställa en måne, kan vara en aning svårt att förstå! Men så äre iaf.. En liten måne dock :)






Nu pyser jag in till stan !


Kofta - Ullared
Underlinne - Vero Moda
Linne - Ullared
Shorts - Gina

:)



Vad tycks ?

Drar igång dagens blogg igen !


Vässtrafik är kaos..

Skulle åkt från pappa 14:25, men tåg fan kom inte.. Så det kom inte förens om en halvtimma, alltså 14:55! Då studsar man ju verkligen av glädje.. Finns inget bättre än att vänta på tåg! We lööööve it. Eller inte.. Och det slutade inte med försening utan när jag och brorsan väl var inne på Centralen så visade det sig att även vårat Alingsås tåg var inställt och det skulle bli ersättningsbuss. Hatar Västtrafik!!! Så vi fick tvunget lunka dit! Men buss helvetet kom aldrig.. Arghhh.. man blir SÅ suuur! Nej, vi fick gå tillbaka och vänta tills 16:17 tåget skulle åka. Och när vi väl satt på tåget så träffade jag en gammal kör kompis.. så det dåliga för med sig ngt gott iaf! Tur det ! :D

Efter en stund var jag och brorsan ÄNTLIGEN framme i Floda. Efter många om och men. Dock fick bussen som vi skulle åka med problem med batteriet. Så ännu en gång vi fick vänta. Skitkul!! Men jaja, det gick rätt så fort när busschauffören väl fick dit ngn som kunde hjälpa honom. Så ah, det har ju inte varit min tur dag direkt om man säger så!


Vill vinna den rosa kamera ringen !

Drf tävlar jag hos Alexandra för att hoppas på att jag är den lyckliga vinnaren! :) Här nedan kommer ni till tävlingen:




Imorgon kommer älsklings Sanna till Göteborg !

Så imorgon får jag gå upp hyffsat i tid.. kanske vid 10 eller ngt för att fixa i ordning mig och allt sådant. Men anything for her! Det ska bli SÅÅÅ roligt hon ska sova över från 2-.. dagar vi får se hur länge hon stannar helt enkelt! Imorgon har jag iaf planerat att vi ska gå på Lotta på liseberg för hon har aldrig varit där.. Det blir kul! (: Åååh, vad jag har saknat henne!! Nu ska vi hitta på massa roligheter! Får se om vi även kommer till Smögen eller Kulturkalaset. Drf kommer tyvärr bloggen bli lidande som ni säkert förstår, men det får ni faktiskt ta. Jag kommer ju tillbaka iaf. :D Så se det positivt och så har ni ju ngt att längta efter! Hihi! Kanske slänger in ett inlägg innan jag pyser också, det återstår åh se. Annars får ni ha det så jätte, jättebra utan mig imorgon! På återseende.... :)


Sanna & jag ! Älskar denna bilden !!!! ♥

Btw, gå in på min söta väns blogg! Ni kommer inte ångra er, den är väldigt mysig vill jag lova er! :)



Gårdagens utstyrsel !


Jacka - Fått av mammas väninna
Tröja - Gina Tricot
Mjukisbyxor - Jag har en aning


De lovade bilderna från gårdagen !


Tina :D


Brorsan :D


Tina & Anders :D




Jag tyckte det var lite roligt att åka i denna stolen..




Måste kila nu, ska fixa i ordning mig innan tåget !



Men vi hörs när jag kommit hem. Massa puuuuussar & kraaaaamar ! ♥

Vill vinna en One Piece dress !

Så tävlar hos Victor Frisk för att ha chansen att vinna en. Här nedan kommer ni till tävlingen:


Sorry, för sjukt dålig uppdatering..

Men det blev att jag, pappa & brorsan var hos Tina och Anders hela dagen/kvällen/natten igår. Så när vi väl kommit hem som blev typ vid halv 12 eller ngt så var jag faktiskt väldigt trött!! La mig strax därefter. Men hoppas ni hade en jättebra dag alla goingar! :D 

Btw, bilder kommer senare. Först när jag är hemma hos mammi. Så ni får ha tålamod.. ;)

Svar på kommentar

miriam om Så jävla skön dag på stranden alltså !:

hahhaa , hur gammal är din kompis litte roligt jag heter också miriam !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sv; Hon är 17, lika gammal som jag. Hahahah, fast ni stavar dock inte likadant !

Tävling i samarbete med e.l.f Cosmetics !

Jag hoppas få vinna 3 hemliga produkter därifrån. Här nedan kan ni komma till tävlingen:


Gårdagens uppdatering/dagens !

Kom till pappa ca vid 19 tiden, sedan var det grillafton ch då gick vi ner och åt gott. Mumsigt värre!


Idag ska jag och pappa till Tina och Anders. Men det blir efter maten, det ska bli väldigt roligt att träffa dem för det var längesen vi sågs. :) Vad ska ni göra today?

 


Får se när min kompis ringer..

hon var ute och festade igår så hon är la troligen bakis idag.. Haha! ;)
Planer för dagen: Duscha och fixa i ordning mig, sedan möta upp Emelie, sedan åker jag till pappa, stannar där till söndag. Vad ska ni själva hitta på?

Imorgon (idag) ska jag träffa Emelie !


Haha, sorry om du inte gillar bilden på dig.. men det här är iaf Emelie allihopa! :D
Dock en bild från när vi gick i ettan på gymnasiet. Men tycker den är oerhört stilig!

By the way, vi kommer säkert promenera i min hemort och bada om hon tycker om det.. ska iaf föreslå att hon tar med sig badkläder.. ;) Vad har ni själva för planer?

Kvällens film - Alfie !



Den var rätt bra, dock inte den bästa jag har sett. Tyckte nämligen det var lite jobbigt när huvudrollen skulle lägga in massa tankar han hade.. Menmen, den gick absolut att titta på! Fast ogillade att han bara playade tjejerna han träffade och insåg inte förens i slutet att han sårade dem alla. He was the guy who broke the girls' hearts... </3

Då har man varit duktig flicka och tränaT !



Sprang 1,5 km och gick 20 minuter as usual. Känns så bra efteråt!! Och snart ska jag kolla film som kommer 21:00 på tv11. Får se om den är ngt att ha.. :) Vi hörs troligen senare gullisar! Ha det.. :D


Inne för en stund sedan


Gult är inte fult bara så ni vet! :)


Nu drar jag ut och steeeker !

Får se hur länge jag orkar vara i solen.. det är sjukt varmt! HA DET :D


Tänkte tipsa er om Gratiskläder.se !



Är själv medlem där, och det är en jättebra sida där du tjänar ihop poäng och får presentkort på kläder. Det är superbra ju! Så tveka inte och bli medlem här gott folk. Ni kommer inte ångra er, I promise! :)

Dag 5 - Sex sånger jag tycker om


Dag 1 - Tio fakta om mig själv
Dag 2 - Nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - Åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - Sju rädslor
Dag 5 - Sex sånger jag tycker om
Dag 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - Fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre personer som betyder väldigt mycket
Dag 9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
Dag 10 - En person jag litar på

1. What Are Words - Chris Medina
2. Flying Without Wings - Westlife
3. Haba haba - Stella Mwangi
4. Just a Dream - Tsui & Christina Grimmie (dock inte orginalet)
5. California King Bed - Rihanna
6. Hold Me Know - Johnny Logan

Bättre sent än aldrig !

Gick upp ca efter 12:00, och då tittade mamma in och frågade om jag ville äta Thai buffe? Och det ville jag! Så det blev min frukost idag. Mums! :) Här kommer lite pics:


Så fruktansvärt vackert!


Detta var mammas mat då... för jag var SÅ hungrig att jag glömde ta kort innan.. ;)






Så jävla skön dag på stranden alltså !

Älskar att bara ligga och steka och sedan bada. Så fruktansvärt götttttt! Idag har jag jobbat på min solbränna.. Känns fett nice ! ;) Nu kommer massa bilder från stranden - Åsa. Hope you like it!



Min vän Mirjam :)



Här låg jag och stekte då jaa.. asgött!! ;) Och då måste man självklart ha med sig solkräm så man minskar risken att bränna sig!


Klart man var tvungen att ha med sig detta... kyckling när jag blir hungrig!! Och solbrillor är ett måste.
Femina hade även Mirjams mamma med sig så den fick jag kikat i ett litet tag innan vi skulle bada.. :)


Hahah! Hittade en liten död fisk när vi gick upp på land igen.. tyckte den var så söt x) Hihi! Tror det är en makrill. Men vad vet jag?



Hoppas ni också har haft det superbra :D






Strand utstyrseln !


Tröja - H&M
Shorts - Gina
Klocka - Ur&Pen



Sticker till stranden alldeles strax !

Ska bara vänta på min skjuts ! Hehe, de kommer så snart som möjligt! Haha, jag borstar tänderna nu.. ;) Vi hörs senare ! Ciao !


Mobil inlägg - ligger i min ljuva säng !

Ska läsa efter att jag gjort detta inlägget. Har typ precis börjat med en bok som heter Girl Missing. Men snart kommer jag helt glömma av vad den handlar om så bäst att läsa lite! Puss god natt! Vi hörs imorgon sweeties..

Fett go är den !

Fick nys om den när jag var på Lotta på liseberg! Tycker Stella Mwangi är riktigt duktig, hon får verkligen sina låtar att svänga! Lyssna och njuuut!


Har tränat, så nu kollar jag på Supernanny !


Måns Zelmerlöf - den nya allsångsledaren efter Anders Lundin.

Träningen gick bra, dock tyckte jag tiden skulle gå fortare. Men det gjorde den när jag väl började sjunga med i sångerna som var på Allsång på skansen.



Jag tycker om att kolla på programmet Supernanny. För man lär sig så många olika sätta att hantera barn på. Och jag ska ju utbilda mig till förskollärare så det är verkligen till god nytta!!




Gårdagens bildbomb som var toppentoppen !

Vi fick stå i kö till Lotta på liseberg. Min kompis Rebecka hade stått där sedan 12:00 så jag kunde bara smita emellan när jag kom vid 15:25 eller ngt och ställa mig bredvid henne. Hahah! Lite elakt, men vadå då? ;) Passade på att ta ngr fina bilder btw!



After Shave - Pappa jag vill ha en italienare !


Jag & rebecka


Det är inte allas dumt med vindruvor!!



Stella Mwangi


Lotta & Stella


Arja Saijonmaa


Danny Sauecedo och hans dansare


A friend in London





Lotta, After shave, arja Saijonmaa, Stella, Danny, Stella, Friend in London och Paradise Oskar.


Lotta och producenten


Rebeckas arm :)


Min arm :)



Sandra (lärde känna henne under dagen - kvällen :) Jag och Rebecka äär såklart med på ett hörn också ;)


Haha, söt ! :) Hennes storasyster sitter i rosa också.



Sjukt suddig.. men tyckte det var så gulligt av Lotta att ta upp honom på scenen :D


Kören rockar loss !!



Sångaren är snyggast av alal dem !!


HAHHAHAHHAHAHAH!


LOTTAAAAAA <3




Vi var otroligt hungriga efter denna låååååånga dagen - kvällen :o
Så vi satte oss utanför Donken :) Mums! 


HAHAHAH! Fråga mig inte vrf jag ser så sur ut.. är alltid glad för sjutton ! :D :D 



Efter ett tag träffade vi även på dessa människorna: 


Inte Rebecka då.. utan han bredvid, minns inte vad han heter.. men iaf denna tjejen träffade vi också... 


Olga

Tog 193 bilder sammanlagt samma dag och kväll !! 

 









Beger mig till tåget nu

Kan lova masse bilder idag eller imorgon. Ha det så göttttttt !! :D


Lisebergs utstyrsel !


Klänning - Gina Tricot
Klocka - Ur&Pen
Halsband - Gjort själv



Lotta på Liseberg here I come!


Detta var på finalen förra året.

Idag ska jag.. ja, just precis som det står på rubriken om ni kan läsa det vill säga.. :) Så nu ska jag fixa i ordning mig! Kommer "Dagens utstyrsel" om jag hinner ta kort och sådant. Ska testa ett kamera stativ som mamma hittade åt mig. Får se om jag även hinner gå ut och sola lite också. Men måste jag kila, ciao!

RSS 2.0