Veronica - Idolpanelen



Yes, nu tänkte jag änna berätta vad jag tyckte om kvällens framtädanden och idoler.

Moas tolkning av "Nothing Compares 2 You" och "Carry Home" var helt otrolig. Sicken känsla.. som juryn uttrycker sig hela tiden. Du fick fram din "tår röst" i denna låten. Hon är enormt duktig! Tycker inte hon behöver röra sig så mycket huvudsaken är att det hon sjunger kommer från hjärtat.  Älskar hennes röst och stil.  

Robin när han sjöng till och börja med "Let Me Entertain Me". Han var så jävla grym så det fanns inte! Sedan forsatte han även leverera i "You Raise Me Up". Det var nästan en tår som kom fram i ögonen måste jag villigt erkänna. SÅ fruktansvärt fint! Märktes verkligen att han menade varje ord i texten!!

Amanda har jag gillat från allra första början. Hon valde dessutom en superbra låt i kvällens program "True Colors". Sjöng som en ängel! Den andra låten "Fire" har jag nog inte hört tidigare så det är svårt att tycka ngt om just den. Vill bara säga att jag beundrar henne för hur skicklig hon är på att göra andras låtar till sina egna. Helt fantastiskt!

Molly berörde mig inte alls med låten "Titanium". Tyckte inte det passade henne över huvud taget. Hon ska sjunga soul som juryn också håller med mig om. Det är där hon hör hemma främst. Den andra låten "If I Ain't Got You" anser jag inte hålla måttet heller. Vilket hon själv sa i tv11 extra att hon inte var på topp och åkte drf ut. Men många av hennes andra framträdanen har jag gillat! Men just detta (tummen ner).






Kommentarer
Postat av: Blopparna - Emmy

Jag håller nog nästan helt med dig! Var i malmö och såg det live, det var en upplevelse vill jag säga! En underbar kväll!

2011-11-26 @ 10:42:11
URL: http://blopparna.blogg.se/
Postat av: Sandra

följas på bloglovin? :d

2011-11-26 @ 11:34:00
URL: http://sandravikstrom.blogg.se/
Postat av: Madeliene

robin var underbar igår :)

2011-11-26 @ 13:59:06
URL: http://madeliene.blogg.se/
Postat av: anna

sv: jo precis dock är de värst n'r snön kommer då vet man aldrig hur länge man får vänta :O!



åhh ja kollar inte på idol men igår gjorde ja de å amandas verison av den sista låten wow säger ja :O

2011-11-26 @ 14:25:43
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag föredrar Amanda.

Kul att du gillade mina foton.

2011-11-27 @ 11:45:46
URL: http://carromeller.blogg.se/

Lämna ditt avtryck här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Avtrycket:

Trackback
RSS 2.0