Var och partaaajade på Sticky i går !

Det var gryymt! Här kommer lite bilder från kvällen/natten:


Amanda och hennes kille Magnus. Så söta är dem tillsammans!


Alicia.



Taggar nyår nu änna!!!


Förlåt för att jag inte bloggade ngt i går !

Men jag kom hem rätt sent och var inte i mitt piggaste lager om man säger så.. Inte jätteallert i dag heller för den delen. Men kände för att ge er lite uppdatering! Kan börja med går dagen. Sedan ska ni få lite bilder och text om dagarna hittills med min älskling, Sanna ! (Hon kommer dock tillbaka i dag igen). :) 


Alldeles strax ska jag fixa i ordning mig !



Ska in till stan och möta min älsklings Sanna ! Vi har inte setts på flera månader.. Så jag saknar verkligen henne. Ska bli så roligt att träffas igen. Vi ska gå på mellandagsrean tänkte vi. Jag ska hitta en födelsedags present till  brorsan min.. (; Sedan är det ju alltid mysigt att bara strosa runt på stan för den delen. Hoppas ni får en fin dag/kväll/natt ! För jag kommer inte vara så tillgänglig här eftersom jag vill umgås så mycket jag kan när hon väl är här. Vi hörs först på torsdag. Så ha det jättegött så länge :D

Älskar dig Sanna Carlsson !

Du är verkligen en äkta vän. Tänkte bara visa er hur underbar denna tjejen verkligen ÄR!


Svar till mamma:



Sv; Du är goooo! Puss puss mor min kära.

Tittat på Miffo !



Har sett den ett par gånger innan. Men den är bra så den går att se ännu en gång! Det är en otroligt fin film med ett helt underbart budskap. Att alla är lika mycket värda oavsett om man har funktionshinder eller vad man nu lever med.  

Blir inte fest som det var tänkt. Min kompis vaknade upp med feber så det funkar inte så bra. Vi får tagga och hoppas hon är frisk den 29 då vi ska ut på Sticky! Det är som det är. I morgon kommer iaf Sanna hit. Får se fram emot det i stället. :DD

Morgondagens planer:


Jag och Amanda :D

Ska på fest hemma hos Amanda. Ska bli riktigt roligt! Mer info om när det börjar och allt sådant får jag när hon vet mer. Är förväntansfull :'D


Kollade på film för en stund sedan

"En värsting till syster" kollade jag och Evelina på eftersom det var den första vi fann när vi slog på tvn :D Och den var faktiskt riktigt braa!

Här är en bild på mig i min myspyys dress som jag fick i julklapp ! Real love.


Visst är man söt ? Det tycker iaf jag (:



Bilder från vår promenad


Fick denna fina kappan i julklapp!! Love.




Dags att bege sig ut i vinter mörkret !


Uppe i Parisehjulet på liseberg - 09 :)

Mysigt värre. Kanske vore bra om man tog på sig ngt annat än pyjamas först? Ser lite roligt om man kommer ut i den. Min låtsas pappas slitna gamla skjorta och ett par röda joggingbyxor.. Ser inte så fräänt ut om ni frågar mig! Ha det bäst, vi hörs! ;))

Hohohoh.. Finns det ngr snälla barn här?

Fulaste tomten på mååånga år!! (; Eller vad säger ni??


Marina, jag, Evelina och tomten (brorsan).


Mina awsome klappar som jag fick äran att öppna.. :) Underbart! ♥

Hoppas ni haft/har en finfin julafton med antingen era vänner/släkt/familj och allt sådant. För det har iaf jag haft! :D


Veronica är beredd att fira julafton !



Tycker man får se lite anständig ut när det är jul och allt!!! Snart blir det paket öppning... SPÄNNANDE! För jag vet ju inte alls vad jag kommer få i vissa paket?? ;) Nejnej!! Hihihihihih (a)

GOD JUUUL !

224687468878758088_b9pllsyo_c_large379943_10151041295055314_808600313_21972759_895945624_n_largeDsc_0124_179219435_large5428169772_d046dbb90f_z_large76708686_ea81c2760b_z_large
Bebba+julkort3_large
weheartit

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig jul och supergod mat, samt massa fina presenter!!

Goa jullåtar nu inför julen !

Dessa är min absoluta favoriter:


Granen står så grön och grann i stugan..


Visst har jag och min låtsas pappa pyntat fint? :)

Tänk, det är bara är 1 dag kvar till julafton! Känns inte så.. Men så är det faktiskt. Sedan 4 dagar efter det fyller man 18 år.. ;) Det är änna nice må jag säga!

Albert & Herbert time ! (a)



Började se ngr avsnitt redan i natt. Så nu ska jag fortsätta med det ! Försöker hitta julkänslan så gott det går. Vi hörs senare. :) Puuuss!

God morgon goingar !!


Gammal bild... x)

Vaknade för en stund sedan. Har inte hunnit äta frukost än. Men det ska jag göra så snart jag fått skrivit detta inlägget. Planer för dagen: Hjälpa till att klä granen (kommer bilder senare). Ska även sjunga mycket! Kommer bli många jullåtar i låtreportoaren i dag för att få lite julkänsla fastän det inte är ngn snö på marken..


Ojojojojojjj ! Snacka om sen uppdatering..

Men jag har faktiskt ett liv utanför bloggen.. Tro det eller ej? ;) Så i dag har jag läst flera timmar i sträck efter det har jag varit på Riskettan på trafikskolan med brorsan. Den började 17:30 och höll på till 20:30. Kan säga att jag var rastlös efter ett tag eftersom det var så självklara saker han talade om. Att man inte ska köra rattfull och massa sådana saker.. Vem vet inte det liksom? Men vi fick även se ngr gripande filmer som handlade om personer som vållat till någon annans död.. Men även gjort sin bästa kompis handikappad i resten av sitt liv på grund av att de körde rattfulla... Riktigt hemskt!! Förutom detta har jag... Skrivit klart den sista bokrecensionen och skickat in den till min lärare. :) Känns skitbra!

Mysig dag på stan i dag !

Med min kära vän. Vi hade oerhört mysiga pratstunder inne på Espresso House. Pratade om allt mellan himmel och jord. :) Sånt behövs verkligen i bland ! Spanade även in killar.. ;) (dock är Amanda upptagen, men se men inte röra). Vi strosade även runt på stan och kollade på kläder och allt sådant. Åååh, jag längtar SÅÅ tills jag ska ut och festa med henne och massa andra (Sanna ska med då). Sticker antagligen först ut efter min födelsdag eftersom jag vill gå på Sticky och det är på torsdagar som det är 18 årsgräns alla andra dagar är 20 årsgräns om inte till och med 22. Det kommer bli så jävla kuuul!! Sedan även på nyår är jag och Sanna bjudna till Amandas kompis på hemmafest. Kommer bli riktigt sköj!!! Kanske kan hitta en flört rent utav.... Vem vet ?? ;)

Jadu, i morgon blir det fika med min kära vän Amanda !

Myspyys. ♥ Sätter oss säkerligen på Espresso House.. Det gör vi typ alltid! Då ska jag beställa en Shai latte as usual. Mums, älskar verkligen det. :) Hur gott som helst ju. Ni som inte har smakat, går verkligen miste om ngt helt UNDERBART bara så att ni vet. Så jaa, man kanske ska göra ngt vettigare.. Läsa t. ex eller sova ? Hmm.. vi får se vad jag kan tänkas välja. Släcka ner datan ska jag göra i vilket fall. SOV SÅ GOTT GOINGAR ! 


Äntligen jullov !


Fick denna kavajen av mammi idag :D Tack snälla söta, rara !

Fyfaan vad skönt :D I dag har dagen varit väldigt intensiv. Först julavslutning (kören och vi sjunger). Blev tvugna att ha två föreställningar eftersom det var uppdelat med 2:or - 3:or och sedan sista var det 1:ornas tur att lyssna på våra fina sånger! Efter det tog jag spårvagnen till Drottningtorget och gick sedan bort till Centralen för att ta tåget hem. Då träffade jag på min gamla engelska lärare som jag hade i grundskolan och även min svenska lärare. Trevligt trevligt! Så då pratade jag med dem lite på tåget. Du vet det där gamla vanliga: "Vart går du någonstans? Trivs du?" Jojjemen, så är det serru!

Kom hem en stund, satte mig då med boken som jag ska skriva en recension på i morgon. Så ska försöka läsa ut den i kväll. Annars har jag varit på skolan med min kära mor på info möte om Sydafrika resan som kören ska göra i februari. Det kommer bli awsome. Så spännande, verkliiiiigen!!

Hoppas ni goingar också har haft en fin dag/kväll ! Det är ni alla värda. :)


Smoke if you will die..



Usch det här är riktigt jävla disgusting... Detta får mig att inte ens få för mig att testa åh röka. Blää, mår nästan illa när jag tänker på denna videon. Förstår inte hur ni kan vara så dumma och börja med denna skiten och ännu värre stanna kvar med det?! Det finns inget positivt med att röka. Bara nackdelar som till slut kan leda till döden. Många tänker säkert: "Det händer aldrig mig" men det är INTE sant. Det kan faktiskt hända vem som helst. Och det komiska är att ALLA vet det men ändå så fattar de detta dåliga beslut. Men jaja, varje människa väljer hur de vill leva. Tänkte bara föra mina visa tankar till er och hoppas att ni tar till er dem. Ha en fin kväll/natt för nu ska jag ha date med tandborsten sedan blir slutet av den daten sängen.. :)

It feels so good !!

Blev klar med mitt skolarbete i Engelska B för en stund sedan. Så nu är det bara en inlämning kvar. Ska skriva klart en recension om boken "The Chosen One". Det blir det sista arbetet innan jul.. Skönt! Får se till att lägga mig i tid i kväll så jag hinner läsa mycket utav den så har jag inte lika många sidor kvar i morgon. :))


Lite ego pics och annat smått och gott


Sitter i bilen och har roar mig med kameran som ni kan se!


Tomten och hans nissar hade fullt upp på Ullared må jag säga.. ;)




Köpte ngr fler saker än detta. Vet att jag kommer få en fin kappa i julklapp ! Hehe ^^,



Nu pyser jag !

Såhär ser jag ut idag.. :)


Ha det så bra så hörs vi :D

Ullared för hela slanten i morgon !

Blir nog till att julhandla och kanske hittar lite fler tips på vad jag kan önska mig i julklapp samt födelsdags present! Sedan efter det ska jag skriva färdigt ett skolarbete. Kanske även kolla på filmen som jag ska skriva om en gång till (om den finns i filmhyllan här hemma). Så vi får se när vi hörs igen! Kanske hinner skriva ett litet kort inlägg innan jag pyser.. Den som lever märker hur det blir. :) PUUUSS! ♥ Nu ska jag hoppa in i duchen. Jag ska hoppa högt, I promise.. ;)


Tänkte att ni säkert ville se ngr sång videos !



Jag är otroligt stolt över mig själv. Har hela tiden utvecklats och blivit bättre! Men frågan är vad ni tycker ?

Svar på kommentar:



Sv; Yes, det håller jag med dig om!

TACK snälla du! Vad roligt att höra :D Blev verkligen jätteglad!


Gårdagens uppdatering !

Var på julkonsert i Kungsbacka i går. Den var jättebra! Synd bara att jag inte kan ladda in bilderna som jag tog, har nämligen en låne kamera som dessutom har filmerulle.. Ack ack. Men aja, det är som det e!

Kvällens film blev: Bröllopsfixaren



Den var väldigt bra. Det enda är bara att man saknar SÅ att ha en kille vid sin närhet när man ser den!..


Mitt solo framträdande !

Jag är faktiskt väldigt nöjd med det. Så enjoy!


Svar på kommentar !



Sv; Jag håller med dig. Det var trevligt :)

Hej mina kära läsare !

Har ärligt talat saknat er.. Men nu är jag tillbaka och hoppas det varar! Tänkte berätta att Burgårdens kör hade julkonsert i går. Vi har aldrig varit så BRA som vi var då. Så ni som inte var där missade verkligen ngt stort!! Har tyvärr inga bilder. Men håller just nu på och laddar upp mitt solo framträdande på Youtube så det kommer här så småningom, I promise. :) Kommer även uppdatering om julkonserten jag var och såg i dag ! Stay there.

Btw, just det ja! Jag fick VG+ på mitt arbetsmiljö säkerhets prov i går. Min magkänsla svek mig inte!

Anledningen till att jag inte bloggat på det senaste..


Är skittrött på dessa bilderna egenttligen..

Har ägnat mig åt mina studier och haft mycket med kören. Både rep och konsert. Så jag har helt enkelt inte haft tid! Tänkte bara berätta att vi hade lucia i dag på skolan och jag blev faktiskt LUCIA. Vi lottade och då hade jag turen med mig. Det gick jättebra! Förutom att jag höll på att trilla i en trappa när jag skulle kliva ner.. Men känns roligt att jag varit Lucia iaf innan jag slutar. :) Yeeaaah! (y'

Btw, kommer inte svara på ngr kommentarer och från och med nu har jag även bestämt mig för att ha data förbud. Har massa arbeten som ska in.. Så vi får se när vi hörs igen! I vilket fall får ni ha det superbraaa och ta hand om er!!! Puuuussar.

Min helg i ord och bilder !



Jag sov över hos min kompis Rebecka tills i dag. Vi har kollat på 2 säsonger (?) av "True Blood". Jag är helt fast! Ska önska mig det i julklapp/fördelsedags present. Men iaf förutom att vi kollade på den serien så var vi på bio i går vi såg "Niceville". Den var skitbra så se den!!! Annars missar ni ngt.. Bortsett från detta så sjöng Burgårdens kör i Nordstan i dag och efter det var det övning. :) Awsome!



Hoppas ni haft en bra helg alla sötnosar där ute!

Mobil inlägg

Sitter på tåget hem. Bloggar om hur min helg har varit när jag kommit hem och fått i mig lite mat. Vi hörs så småningom! :) Ha det tills dess!

Planer inför morgondagen !!

Jadu, först blir det skola självfallet.. Är ju ingen skolkare heller. Sedan kommer min kompis Rebecka till min skola när jag har slutat. Så vi drar hem till henne gemensamt.. Haha, annars hade jag säkerligen fått svårigheter att hitta!? Jajaaa, nog om det Veroniiicaaaa! Du har inte tid att sitta här mer.. Du ska ju duscha do you remember?.. innan du ska nana? Jo, jag veeet! Men det är betydligt roligare att sitta här ju än att blöta ner sig. Fast du har nog rätt. Jag ska slita mig härifrån nu, god natt raringar! ♥ ♥ Hoppas vi hörs i morgon (dock inte så troligt men vi får se). PUUUUSS!

Hade foto i skolan i dag



Fick lära mig hur man ändrade bländaren och slutartiden på min kamera. Vi ska nämligen ta bilder med både kort skärpedjup och stort. Provade lite smått som ni kan se. Kan säkerligen få bättre bilder än denna, men som sagt detta var bara för att jag skulle kolla hur det funkade. Tycker iaf själv att jag fått taket suddigt och ljuskronan desto skarpare. Men vet inte riktigt? Kan inte så mycket om foto! Drf ser jag verkligen fram emot att lära mig mer.. Kul att man kunde välja foto!! Yeeeah.. :)

Vill komma i form !

Så har sprungit 2 km näst intill hela veckan faktiskt. Åh, vad duktig jag är ! Innan det pluggade jag... tror ni vet vad? Just precis! "Arbetsmiljö och säkerhet", har prov i morgon nämligen, vilket jag nämde i går. Bläää.. Men aja, det går säkert bra. Tycker ändå jag kan det mesta. Fast ändå tur att läraren kommer välja ut 6-7 frågor av 15. Annars hade man ju fan dött.. -,-' Hoppas ni haft en fin kväll hittills!

Nyttighet på hög nivå !

Sprang 2 km, sedan kollade jag även på "Uppdrag granskning". Vilket jag anser vara nyttgt eftersom det handlade om viktiga saker som dödad i tjänsten och hemlösa som blivit lovade gratis tandvård men inte fått det.. Btw, nu ska jag ta en dusch. Ska bli otroooligt skönt! Efter det ska jag nana i min gooa säng.. :) Myyyspyyys! God natt på er sötnosar! ♥


Hallå allesammans !



Jadu, jag har precis varit duktig och pluggat "Arbetsmiljö och säkerhet". Har prov nu på fredag. Så det gäller att ligga i! Ska även fortsätta vara nyttig.. Tränings dags! Ni får ha en fortsatt fin kväll. Hörs kanske senare. Puuuss.

Kom på att jag inte bloggat ngt i dag.. förens nu !

Hmmm.. har varit i skolan, sedan fotat (gick inte så bra).. Kan ngn förklara i minsta lilla detalj hur jag ska få "skärpedjup" i mina bilder. För jag fattar verkligen NAAADA. Så skulle vara väldigt tacksam för hjälp goingar! Jadu, annars har jag tränat och pluggat. Känns väldigt bra! Btw, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga mig i bingen för det kommer en ny dag i morgon, med nya möjligheter! Puuss & god natt.

Duktig tjej här !


BIG SMIIILE (8

Har pluggat "Arbets miljö och säkerhet" samtidigt som jag lyssnat på Lars Winnerbäck inne på Spotify. Awsome ju! Hoppas ni haft en bra dag/kväll hittills ! PÖSS.

Jag tar tillbaka det jag har sagt, drf jag strukit texten här nedan..



Man kan ju verkligen undra.. Det han har skämtat om är inte det minsta roligt! FYFAAAN för honom rent uttsagt. Blir så JÄVLA förbannad... Jag menar det han har gjort, suttit och skämtat om att han blivit mobbad.. När det faktiskt finns såna som BLIR det! Det är fan inte OKEEEEEJ! Tror inte det går att sjunka lägre än vad han just har gjort.......... USCH!


Har precis fixat en blogg sida på Facebook



Klicka här om ni vill "gilla" eller bli min vän ! Ååh, det här kan nog bli rätt kul.. hoppas jag :D PUUSS!

Måndag - ledig


Denna klänningen handlade det om!

Hade bara utvecklingssamtal på morgonen. Efter det stack jag och mammi till Allum. Skulle höra angående klänningen jag köpte inne på Bikbok för ett tag sedan om man det fanns ett band, vilket tillhörde klänningen. Men de var slut så fick i stället klänningen 50 kr billigare. Awsome ju! (: (Ett band kan jag ju fixa fram själv så det löser sig alltid!) Btw, valde även ut en julklapp inne på Kappahl.. Men vad det blev får ni se först på julafton.. (; Den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge. :D Heheh! (a)


Sån är jag !

Vad har jag haft för mig idag? Jag har kollat för andra gången på "The Last Song". Har även sjungit ca 4 timmar. Det blev dessa låtarna:

Hold me now - Johnny Logan
Jul - Snowstorm
Du vet bättre än jag - Josef drömmarnas konung
Som en bro över mörka vatten, Du måste finnas - Helene Sjöholm
Såna som jag, Människa - Tarzan
Don't stop beleving - Journey
S.O.S, I have a dream, The winner takes it all, Mamma Mia, Money, money, money - Abba
Don't want an ending - Sam Tsui

Ni får jättegärna komma med andra förslag. Är öppen för näst intill allt så try me!! :D

Tävlingssugen som vanligt !

Är inne och tävlar inne hos denna goa tjejen, Emma heter hon. :) Och hon har en julklappskalender som på går varje dag! Så vill du ha chansen att vinna olika priser dagligen, ska du titta in hos henne samt följa hennes regler! Strax därefter är du med och tävlar. Bra va ? :D

Har sjungit i dag !

Det blev dessa goingar:

Hold me now - Johnny Logan
Jul - Snowstorm
Du Vet Bättre Än Jag - Josef drömmarnas konung
Som En Bro Över Mörka Vatten - Helene Sjöholm
The Rose

De ligger mig varmt om hjärtat.. Så fina! ♥


Vad jag tyckte om The Last Song !








Den var verkligen huuur BRA som helst! Höll mina förväntningar. Snyftade typ hela tiden alltså.. Fast vem gör inte det egentligen?! Den var ju riktigt sorglig..












Snacka om talangfulla barn !!


Upp till bevis !!


Alla pratar om hur bra denna filmen "The last Song" är. Så fick möjligheten att låna den utav en som jag lärt känna igenom min Engelska B. Får se om den håller mina förväntningar! Spännande värre..

Vi hörs kanske lite senare om ni har tur! Om inte, ha en fortsatt trevlig natt gott folk!! Puuuss.

Sorry för skev uppdatering på sistone..

alltså ingen alls förens en stund sedan. Inte ens ngr mobil inlägg blev det i går som jag trodde rätt säkert att jag skulle kunna göra. Men det var så mycket som hände hela tiden. Först skolan, sedan gick jag på stan och allt sådant med ngr vänner. Så ah, tiden räckte helt enkelt inte till. Men det blir bättring jag lovar! Nu är det helg och allt - inget planerat direkt förutom att det kanske blir bio i morgon. Plugga kommer jag även ägna mycket tid till. Eftersom det blir prov nästa fredag i Arbetsmiljö och Säkerhet så yeees.. that's life !

Det här säger allt om vad jag tyckte om kvällens Idol !



Blev så lycklig när det var just mina favoriter som gick vidare till finalen i Globen!!!

Neeee, nu får jag allt säga god natt !

Visserligen har jag sovmorgon i morgon.. Börjar inte förens 12:15 så jäävla skönt! Men känner att jag får ta igen lite missad sömn faktiskt eller ska man plugga lite kanske?! Känner mig hyffsat pigg ändå. Men ah, vi får se hur det blir med den saken helt enkelt! Iaf, det kommer bli väldigt tråkiga inlägg inför morgondagen kan jag varna er i för väg eftersom jag inte kommer ha ngn tillgång till ngn data. Först har jag skola från 12:15-15:50 om jag inte minns alldeles galet? Sedan blir det genrep samt konsert framåt kvällen. Men mobilen har jag ju alltid med mig så det dyker säkert upp ngt/ngr inlägg under dagen/kvällen. :) Håll utkik och hoppas på det bästa vettja!! PUUUUSS. ♥


RSS 2.0