Det började brinna på skolan..

Det var ngn som hade tänt på pärmar.. Sicket roligt nöje! Men aja, man klagade inte iaf. Vi slutade mycket tidigare på grund av det. Så har haft orken att sjunga i dag:

We are the world
Africa
- Toto
Utan dina andetag - Caroline Wallin
Don't stop believing - Journey
Du får inte - Sonja Ahldén


Orkade inte sätta på datan igår..

Så drf blev det heller inget bloggande.. Utan tänkte i stället nu berätta lite kort vad som hände i går. Först hade jag Religion och då skulle vi besöka synagogan i Göteborg. Det var väldigt intressant faktiskt. Lärde mig mycket efter det besöket.. Sedan hade jag Engelska B där vi slog upp de ord vi inte förstod från två artiklar om Facebook. Det var självklart inte lika kul. Men det funkade det med trots allt. :)


What doesn't kill you, makes you stronger

Vi har varit jätteduktiga. Har gått ca 6 km :D Inte illa, inte illa! Så nu sitter jag och myser i min mysdress.. Hoppas eran söndag har börjat bra också. :)

Här kommer lite bilder:



Hade fler bilder men dem gick inte att ladda upp.. Så det här får duga! Hoppas ni gillade vad ni såg. :)



Promenad på G med mina kära

Heheh, Mats och mamma jag syftar på... :) Tar givetvis med mig kameran! Så vi hörs snart igen med bilder. HA DET BÄST SÅ LÄNGE!


Det är inte lätt när det är svårt



Är öm i mina axlar.. särskilt den vänstra. Så rullar på dem lite då och då för att hålla dem i rörelse. Vette fan vad jag har gjort! Men vi får hoppas det går över så småningom. :)


Bilder från konserten i torsdags !

Ber om ursäkt att ni fått vänta en hel dag. Men stack direkt till pappa i går från en klasskompis så hade inte tillgång till kameran. Men bättre sent än aldrig! :D ENJOOOY.



Det var en fett grym kväll och den blev ännu bättre när jag spenderade den med min underbara vän Sanna. ♥ 


Provat balklänningar hos en klasskompis i dag

Hittade en svart rätt kort klänning med lite strass pärlor i silver, sjukt fin var den! Så om jag inte hittar ngn annan så blir det lätt den! Ååh, jag längtar VERKLIGEN till balen och studenten nuuu..


Snart drar jag in till stan !

Så först buss, sedan tåg. Ska möta Sanna inne på Centralen. Åååh, jag längtar verkligen!! Har saknat henne sjukt mycket. ♥ Drf kommer det inte bli någon mer bloggning förens på fredag igen om jag inte slänger in ett litet mobil inlägg då.. Om inte, ni får helt enkelt stå ut.. :) På fredag lägger jag iaf upp alla konsert bilder!

Haft en bra dag i skolan

Det brukar vara allt mer sällan.. Men i dag var det faktiskt bättre i klassen. Så det känns bra! Vi hade hälsopedagogik så då fick vi vara ledsagare och brukare. Det innebar att: Mata - matas, leda - ledas (man skulle även blunda), åka rullstol - köra den (Men så långt hann inte jag och min klasskompis). Detta var båda konstigt, läskigt och roligt på samma gång. Fast tycker absolut ni ska testa det för att få en bättre förståelse hur det verkligen är att vara funktionshindrad. Det var riktigt nyttigt! :)

Lycklig tjej just nu !

Fick reda på att min älsklings Sanna kommer till Göteborg i morgon för att gå på gratis konsert med mig. Danny Sauceo, Timbaktu, Tove Styrke, Ulrik Munther, Madcon och Fibes, oh Fibes kommer uppträda så har laddat kameran till max! Sedan efter den konserten sover hon över hos mig och så åker vi morgonen därpå in till stan tillsammans. Eftersom vi båda har skola. Så detta ser jag verkligen fram emot! Behöver tänka på annat.. Det har varit lite mycket nu.


Länkbyte

Har länkbyte med denna goa tjejen, Linda. Har träffat henne irl och hon är samma person då. Tycker ni ska besöka hennes fina blogg.


Klicka bara på bilden för att komma till hennes blogg!

Hej mitt vinterland..


Tidsinställt inlägg - Länkbyte

Denna underbara tjejen, Madde har jag ett litet länkbyte med. Hennes blogg är väldigt mysig och hon är även go att prata med vilket gör det roligare att kommentera hennes blogg. Tycker ni alla borde kika in och lämna en liten kommentar hos henne innan ni går.. (:


Klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg!

Nu kommer de studiobilder som jag har lovat er !



HAHAHA, sorry men jag har jättesvårt att välja ut ngr bilder.. Tyckte så många blev bra! :D Hoppas ni gillade mina bilder (:


Toally in love with my flower leggins

Det går knappt att beskriva med ord. Säger bara KÄRLEK.



En awsome start på veckan !

Hade ju konsert med kören på Pedagogen som jag nämde i går. Vilket var riktigt roligt! Skönt även att Engelska B lektionen blev inställd.. För då kunde jag och ngr kör kompisar dra tidigare. Underbart.

Förutom detta har jag myst i soffan med min låtsas pappa och pratat ut om allt mellan himmel och jord som är väldigt viktigt att göra. Han betyder otroligt mycket för mig!! Vi har så bra kontakt med varandra. Det känns hur bra som helst. Är verkligen glad att mamma träffade honom så han kom in i mitt liv.

Hoppas ni också haft en bra dag !


Har precis duschat !

Så nu känner jag mig fräsch och fin. Känns bra! Vill inte komma till skolan ofräsch och framför allt inte ha konsert då. Vi i kören ska nämligen sjunga på Pedagogen i morgon. Ligger vid Grönsakstorget i Göteborg. Det kommer vara öppet hus där från kl 14:00. Så kom gärna och lyssna om ni kan och har lust!


20:00 blir det mys framför Så ska det låta med mamma och Mats



Har ngr negerbollar som jag kan smaska på. NAM NAM! Hur ser eran söndagskväll ut?

VARIT UTE PÅ FOTO PROMENAD !

Men innan det var jag duktig och skottade en liten del av uppfarten. :) Iaf, här kommer lite bilder:













Längtar till sommaren sjukt mycket !!

Särskilt när man kollar igenom massa sommarbilder.. som dessa t ex.



GE MIG SOMMAR!!!

Riktigt jävla gryyyyym !

Queen är inte lätt att ge sig på. Freddie Mercury var inte dålig sångare när han levde. En av de bästa!


Ni kanske undrar vad jag har sysslat med i dag?

Jag har varit ute på Styrsö och repat med kören i församlingshemmet. Sedan gick vi hem till vår körledare och myste med chips, godis, läsk och körde även ett Sydafrika quiz. Känns verkligen som att det närmar sig nu. Det är bara 20 dagar kvar tills vi sticker dit. Helt sjuuuukt! Jag kan knappt förstå det..

Vad har ni själva gjort i dag, gullungar? :)


Lite propert klädd..


Kavaj - Röda Korset
Linne - Gina Tricot

Känner mig stolt !

Hade prov på upplysningen i dag i Svenska B och fick ändå 20/29. Visst hade jag kunnat få mer om jag hade pluggat desto flitigare. Men det var så ointressant.. Iaf, efter det provet hade jag Engelska B, hehe, tjuvlyssnade på ngr från min klass att de skulle jobba hemma så frågade om även jag fick göra det vilket gick bra. Så kom hem och la mig på soffan och läste bok. Sedan var jag rätt så trött.. tog en liten powernap innan maten stod på bordet. Det var assköööönt! (: Strax efter att jag var mätt och belåten så satte jag mig med min engelska uppgift!

Såhär såg dagens Veronica ut !


Klänning - Gina Tricot
Halsband - Vet ej, fick det i födelsedags present
Kavaj - Have no idéa


Fotade i en fotostudio i dag

Det var hur kul som helst. Både att fota och stå modell. Fast kan väl erkänna att stå modell var ett strå vassare.. ;) Kommer lägga upp lite bilder nästa tisdag för då jag har mitt usb minne med mig till lektionen. Så då ska ni få se hur bilderna blev! Spännande va ? :D


Ett steg närmare Sydafrika !


Detta är bilder från Durban.. Kan ni förstå hur mycket jag längtar när man ser dessa bilderna!? Det är helt obeskrivligt..

De som vi ska ha när vi åker ner till Sydafrika, vilket är den 10 februari! O.M.G längtar verkligen!! Ska bli skönt att komma ifrån Sverige ett tag.. Detta vädret och allt. Jösses, vad låg min statistik kommer vara. Kan ju inte blogga där nere. Haha, kommer absolut inte vilja lägga tid på det heller. Denna upplevelsen får man nog bara en gång och så billigt dessutom!

Dags att hoppa in i duschen och sedan plugga !


Nytagen bild när jag gick hem från bussen.. Det var väldigt dimmigt som ni kan se!

Jujjemen! Så vi hörs nog inte mer ikväll. Men ni får ha det så jättebra tills i morgon för då kommer det nya inlägg. Stay there!


Svar till mamma:



Sv; Javisst, är det!! OM jag har. Men det ska bli kul. :)

Nytt år, nya möjligheter !

Haha, jag har nästan precis ätit mig proppmätt på pizza! Så nu sitter jag och myser i min..


Yeaaah that's right!


Lyyyyycklig tjej !




Mamma och Mats köpte systemkameran som jag ville ha, Canon EOS 600D. (Fast jag kommer få betala den själv.) Och den verkar vara SÅ bra vilket känns jätteroligt. Blir roligare att komma till foto lektionen i morgon vill jag lova! Yeeeah! Har läst lite ur användarhandboken.. ska fortsätta lite senare också. Måste ju kunna den utan och innan så jag kan använda mig av alla funktioner som finns. Hahahah, det här kan bli intressant.. jag som bara tyckte min förra digital kamera var krånglig. Men det är verkligen värt det! Speciellt när jag drar till Sydafrika. O.M.G det kommer bli fullständigt awsooooome!!!!


Snart beger jag mig till Anneberg !

Väntar bara på min skjuts.. ;) Får se när den kommer. Har iaf hunnit fortsätta på lite skolarbeten. Vilket känns riktigt bra! Men det här blir sista blogg inlägget för ett tag.. tills söndag troligtvis. Håll ut! Hihi ^^, Ha en jättefin helg alla underbaringar där ute!

Plugg och skolarbeten time



Tur att musik finns som kan göra stunden bättre! Nu blir det att först skriva på mitt Naturkunskap arbete om jordens miljö. Sedan om jag möjligtvis hinner (vilket jag betvivlar eftersom "mormor" Tina hämtar upp mig så småningom). Så ska jag plugga inför ett prov - upplysningen som är nästa vecka. Wish me good luck! :)

Segt att sitta på en fredag med plugg och skolarbeten


Var bara tvungen att fota detta fina ögonblick när jag traskade hemåt från bussen.. Så fruktansvärt vackert! ♥ (Synd bara att jag inte hade min riktiga kamera).

Men tyvärr är livet sådant om man vill bli ngt i framtiden. Så det är bara att "bita i det sura äpplet". Synd bara att jag inte kunde festa ute på krogen i dag, både brist på pengar eftersom jag ska investera mig en systemkamera - Canon Eos 600D innan jag sticker till Sydafrika. Men även att jag behöver plugga och göra skolarbeten. Men i morgon ska jag inte sitta hemma utan då drar jag till min kära "mormor" Tina och stannar där tills söndag. Awsome! Vad ska ni hitta på till helgen??

Sitter på foto lektion..

Sitter och har inget att göra.. Hade fått sluta men ska ändå ha kör efter denna lektionen så det spelar ju ingen roll. Ååh, orkar faktiskt inte vara kvar i skolan. Är trött.. det blir man på många i min klass. Fick utbrott i dag! Med all rättighet och det skulle ni märkt om ni gick i klassen. Men aja, sånt är livet. :)


Hej på er !

I dag har jag inte gjort särskilt möe.. Kom hem från skolan och då satte jag mig och spelade lite Wordfeud. Ah just det! Inte ens det visste ni. Men iaf, nu funkar det att ladda hem appar till min mobil. Asnice! Annars har jag suttit vid datan samt börjat på en MVG uppgift i Naturkunskapen.


Vill vara ledig ngr veckor till, snälla kom och hjälp mig !


Vet att jag är RIKTIGT cool !!

Har sovit jättekasst i natt... Men var dock väldigt pigg i morse vid 05:45 så jag hoppade in i duschen. Asgött verkligen! :) Tyvärr har jag inte varit lika pigg sedan jag vaknade. Slumrade nästan på tåget och har knappt orkat göra ngt på lektionerna i dag. Fast att komma till kören gjorde mig genast lite mer allert, särskilt när min underbara Amanda kom och vi kunde skoja lite. Sedan fortsatte den faktiskt helt fantastiskt bra. Satt och chillade på Donken med ngr kör kompisar efter övningen. Riktigt nice vill jag lova! Hur har eran dag varit Sötnosar? Tell me!  


Dags att fixa käk nu

Jag är helt ensam hemma. Kan änna sjunga på "All By Myself".. Haha, jösses vad jag är rolig! (; Ne, men nu ska jag steka fläsk kortletter och koka ris åt mig och brorsan. (han är i skolan just nu, men sedan får han gott käk som syrran har fixat). Ha det så länge.. :)


Mys fika med Amanda i dag !


"Titta en blomma. :)"

Fast det blir senare. Hon ska höra av sig först när det passar och sådant. Men ser fram emot att sitta på Espresso House och tjöta med henne!! :D Det är alltid lika trevligt! Kanske kan tänka på annat än denna jävla lingonvecka. Men man får försöka se det positivt, allt funkar ju som det ska iaf. :)



Hoppsan sa, vad tiden går fort när man har roligt !

Har inte haft minsta lust att blogga förens nu. Så nu tänkte jag sammanfatta lite av mina dagar.

Dagarna då Sanna var här, vi firade nyår ihop (ett års vänskap till och med). Här kommer ngr bilder:



På väg till Göteborg med min älsklings Sanna !



Ute på äventyr i staden..



På tåget hem !



På bussen till bästa nyårn ever!!



 <-- Jag ÄLSKAR dig älskling! Vill aldrig mista dig som vän! Du är så underbart fin.






RSS 2.0