The story about me

Mitt namn är Veronica Pettersson och jag bor i Floda med min familj som består av mamma, Mats (min låtsas pappa) & min tvillingbrorsa Simon. På min fritid ägnar jag största delen av mitt liv åt musiken, sjunger eller bara lyssnar. Har sjungit enda sen 3:an typ, då jag började i skolkören. Efter det har bandet mellan mig och musiken bara blivit starkare & starkare. Älskar verkligen att sjunga! Det är ngt av min livsglädje. Särskilt när man får så fina kommentarer av alla. Visst, klart det finns alltid de som försöker trycka ner en.. men det biter absolut inte på mig! Ingen kan få mig att sluta göra det jag är bra på och brinner för.
Började hos en sångpedagog när jag var ca 14 år. Har henne ännu, dock kan vi inte träffas lika ofta som vi kunde när hon boddde i Göteborg. Eftersom hon nu bor i Norge.

Vad mer älskar jag att göra än att sjunga? Jadu, jag tycker om att sitta och blogga som ni säkert redan har förstått vi det här laget. Läsa böcker kan även vara trevligt & mysigt ibland. Vänner har en stor betydelse i mitt liv, bara fika, strosa runt på stan & bara små prata med varandra, är alltid uppskattat om ni frågar mig! Händer oxå att jag pärlar, fast det blir allt för sällan nu för tiden. Men har gjort många halsband genom åren..

Många kanske inte har snappat upp vilket Gymnasie program jag går. Ska då tala om det för er: Jag går Barn och fritidsprogrammet på Burgården I Göteborg. Där som inriktning läser jag Pedagogisk verksamhet, vilket är väldigt kul eftersom man får lära sig så mycket om barns beetende osv. Känner definitivt att jag har valt rätt linje. 
Ni kanske undrar nu vad jag skulle vilja bli när jag är klar med min utbildning? Jo, än så länge vill jag bli förskolelärare. Älskar barn! Så det skulle passa mig lika bra som att en guldfisk tycker om vatten.


Kommentarer
Postat av: anna

sv. haha tack :D



jo de är de :D



hur är de me dig idag då?

2011-07-20 @ 16:02:42
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/
Postat av: Chriis

Sv: okej e det bra? :) jag försöker hitta bra musik ;) några tips? :)

2011-07-20 @ 16:05:13
URL: http://chriisgiirl.blogg.se/
Postat av: anna

sV: najs de :D om vi tar bort den uttråkade delen :P



ne här är de inte så bra

2011-07-20 @ 16:09:07
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/
Postat av: Amanda

allt bra? :)

2011-07-20 @ 16:13:10
URL: http://shanesvensson.blogg.se/
Postat av: josefin

Jag skulle bli superglad om någon ville dela med sig av något jobbigt som hänt i ens liv. Psykisk ohälsa, övergrepp, våld, missbruk, ja vad som helst som jag får tillåtelse att publicera i min blogg. Självklart får man vara anonym. Skicka gärna en kommentar eller skriv till min mejl: [email protected]

Skriv: "Händelser att dela med sig av" som rubrik.



Jag tror det är viktigt att man talar om det som är jobbigt och framstår som något man ska skämmas över. Vad man än i livet har varit med om så finns det ingen anledning till att skämmas över det. Ingen anledning till att mörklägga händelsen/händelserna. För det finns fler där ute som kanske är med om exakt samma sak just nu. När man mår dåligt känner man sig oftast väldigt ensam, men det är man inte. Det finns folk som är med om samma sak just nu eller kanske har tagit sig igenom det som du själv har gått och bär på. Det spelar ingen roll om det är något som du tagit dig igenom och inte mår dåligt över nu eller om du är mitt uppe i allt.



Är jättetacksam om någon vill dela med sig av sin historia!

2011-07-20 @ 16:47:18
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: KLARA

sv: Haha jo nu när du säger det så så hör jag det..:o Har ju alltid varit massa rykten om att han egentligen är tondöv och att han kör på playback haha :D

2011-07-20 @ 16:52:26
URL: http://newvoice.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Fin blogg!

allt bra med dej idag?

2011-07-20 @ 17:33:59
URL: http://barajenniifers.devote.se
Postat av: linda

följa varann via bloglovin`?

2011-07-20 @ 17:48:51
URL: http://lamc.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mode, foto & personligt

Kul att du är med och tävlar!

Allt bra idag? :)

2011-07-20 @ 18:12:49
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: anna

sv: ja lider av förskräcklig mesnvärk rent ut sagt jahar ont innan efter å när ja har de typ hela tiden, har haft problem me detta sen i typ 7an men ja har inte fått någonting som fungerar för det.

När dfe är illa ligger ja och gråter å skolan fick ja va hemma firån för ja har haft så ont å ja har varit hos läkare men alla tar en inte seriöst å ja har testat värktabletter, minipiller, spiral å ppiller ja är inne på spiral å ppiller just nu får se om de fungerar för de inte de så skriker jag

2011-07-20 @ 19:17:32
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/
Postat av: daniella:)

Jaa visst?:) Hehe ja, längtar faktiskt tillbaka lite, men mår man illa så gör man:) Skönt o vara hemma också... Nu vill jag bara att min mamma ska komma hem, hon är i turkiet:)

2011-07-20 @ 19:23:36
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag mår bra :)

2011-07-20 @ 19:24:55
URL: http://shanesvensson.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

Hejsan



Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 kr :P

2011-07-20 @ 19:29:15
URL: http://flizanlizan.blogg.se/

Lämna ditt avtryck här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Avtrycket:

Trackback
RSS 2.0