Dags att fixa käk nu

Jag är helt ensam hemma. Kan änna sjunga på "All By Myself".. Haha, jösses vad jag är rolig! (; Ne, men nu ska jag steka fläsk kortletter och koka ris åt mig och brorsan. (han är i skolan just nu, men sedan får han gott käk som syrran har fixat). Ha det så länge.. :)


Kommentarer
Postat av: - bbella aka huuynh ::

hejsan :) kikar in och hoppas du har haft en bra dag hittils !

2012-01-09 @ 14:38:15
URL: http://bellahuuynh.blogg.se/
Postat av: Matilda

Nu tävlar jag ut ett presentkort värt 300 kr hos Misslia.se på min blogg! Var gärna med och delta här: http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-presentkort-vart-300-hos-miss.html#comment .Ursäkta om du inte gillar den här sortens kommentarer.

2012-01-09 @ 15:07:57
URL: http://missbuttercup.blogg.se/
Postat av: MADDISENJ

hehe ja just ja det skulle vi, du ser, båda hade glömt bort det :P

2012-01-09 @ 16:54:07
URL: http://maddisenj.se
Postat av: anna

klart ja kan berätta :)kvällen började perfekt ja å två kompisar gjorde trärätters åh sen drack vi lite åhh spelade spel å hade oss du vet å så blev vi så taggade åh ville vidare.Så då var en av mina kompisars syster på en fest och vi fick komma. Det visade sig inte vara en fest, de va liksom helt dött, jävla underliga människor (stolskott enligt mig), åh dom va gamla du vet å la dåliga raggningsrepliker till en åh ja höll ju på å dö bokstavligt talat åh dom som bodde där drack massor bara de att deras barn var HEMMA och de var små barn ja blev så jä'vla arg på de så ja de förstörde lite min nyår

2012-01-09 @ 19:04:52
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/

Lämna ditt avtryck här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Avtrycket:

Trackback
RSS 2.0